Oldal frissítése

Klarstein HeatPal Bloxx

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein HeatPal Bloxx

A Klarstein HeatPal Bloxx modern tervezésű intelligens konvektor, amely egy teljesen új szintre emeli a fűtést. A beépített WiFi modul segítségével közvetlenül vezérelheted a fűtést az okostelefonon található alkalmazáson keresztül, amely kellemes, meleg otthont biztosít számodra a hazaérkezést követően, anélkül, hogy a konvektor egész nap működne. A melegítő lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet 5 és 32 °C közöttibeállítását, és a hőmérséklet-érzékelőnek köszönhetően szintén nagyon gyengéd. A beállított hőmérséklet elérése előtt a műszer csökkenti a teljesítményt, és a hőmérséklet elérésekor automatikusan kikapcsol. A Klarstein HeatPal Bloxx egy igazi forradalom a belső fűtés területén.

A Klarstein HeatPal Bloxx legfontosabb jellemzői

  • Intelligens konvektor modern kialakításban
  • Mobil vezérlés WiFi modulon keresztül
  • Klarstein HeatPal Bloxx 5 és 32 °C közötti hőmérsékleti beállításokkal
  • Hőmérséklet-érzékelő az automatikus lekapcsoláshoz az elért hőmérsékleten
  • Sleep Timer Sleep Timer
  • Porszűrő a tiszta levegőhöz
  • ECO mód a szelíd működéshez
  • A biztonsági funkció kikapcsolja az eszközt, amikor felborul
  • Könnyű kezelhetőség az érintőképernyőnek köszönhetően
  • Nagyon csendes működés
  • Fehér szín

Beépített időzítő és ECO mód

A Klarstein HeatPal Bloxx rendkívüli módot kínál a lakóterek fűtésére. Más okos funkciók mellett egy olyan időzítővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a késleltetett be- és kikapcsolást. Az ECO mód biztosítja az energiatakarékos fűtést 22 °C-on, ügyelve a környezetvédelmi szempontokra. A tiszta levegőt a porszűrő biztosítja, amely nagyon hatékonyan rögzíti a szennyeződéseket.

A Klarstein konvektor intuitív vezérlési és biztonsági funkciói

A Klarstein konvektor nagyon egyszerűvé teszi a mobil alkalmazáson keresztüli működtetést, így beállíthatod a kívánt üzemmódot és hőmérsékletet akkor is, ha nem tartózkodsz a közelében. Az egyszerű működtetés egy érintőképernyőt is kínál a konvektoron. Noha az egységnek széles rögzített állványa van, biztonsági funkcióval rendelkezik, amely biztosítja, hogy automatikusan kikapcsoljon borulás vagy véletlenszerűleesés esetén. Az integrált fogantyú és nagyon könnyű súlya szintén megkönnyíti a hordozhatóságot. A Klarstein HeatPal Bloxx egyszerűen okos fűtés és modern, elegáns kialakítás egyben.

Méretek:
35 × 35 × 17 cm

Súly:
3,9 kg


Paraméterek

Fűtés típusa

Fűtőrendszer típusa Elektromos

Tulajdonságok

Elhelyezés Földre
Tulajdonságok Elektronikus vezérlés
Energiafelhasználás 2 500 W
Fűtési teljesítmény 2 500 W

Funkciók

Funkciók Időzítő, Termosztát
Kód:  KLAPB938
Termékszám:  4260509686938
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20