A tejtermékek szerelmesei bizonyosan örömmel használják a Klarstein Gaia joghurtkészítőt, amely lehetővé teszi számukra, hogy ízletes, egészséges és főleg házi joghurtokat készítsenek. Ha esküszöl a házilag készített joghurtra amely tele van magas minőségű fehérjékkel, kalciummal és tejkultúrákkal, akkor csak egy Klarstein joghurtkészítőre, tartós tejre és tejbaktériumokra van szükséged. A joghurtkészítőben a fermentációs folyamat azonnal megkezdődik, és 10-12 órán belül elkészül a joghurt. Nincs szükség hozzá elektromos áramra. Ebben Gaia készülékben a joghurt már porciózott adagokban készül, amelyek azonnal készek a fogyasztásra. A kis csavaros zárású üvegek alkalmasak arra, hogy magaddal vidd a joghurtot a monkahelyedre vagy az iskloába.
Használati utasítások:
A tejet először a baktériumok típusától függően fel kell melegíteni 40-90 °C-os hőmérsékletre. Ezután öntsd be a joghurt tartályba, és adj hozzá probiotikus vagy hagyományos kultúrákat. Zárd le a tartályt és tartsd szobahőmérsékleten.
Kód: | KLAGG876 |
Termékszám: | 4260414895913 |
Linkek: | Gyártó honlapja: |