Oldal frissítése

Klarstein Fruitcube piros

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein Fruitcube piros

Zöldség, gomba, gyümölcs, hús vagy gyógynövény, mindezt játszva kiszárítja a(z) Klarstein Fruitcube piros gyümölcsaszaló gép. 550 W tisztességes teljesítményének köszönhetően egyszerűen elkészítheted a fűszert, teát vagy szárított gyümölcsöt. Ezen gyümölcsaszaló fő előnye, hogy 10 szitával rendelkezik, így nagyobb mennyiségű finomságot képes kiszárítani egyszerre. Szárítással az eledel finom, illatos, illetve vitaminokban, tápértékekben és ásványi anyagokban gazdag marad. A(z) Klarstein Fruitcube piros gyümölcsaszaló motorja alul található, vagyis a meleg alulról felfelé áramlik. Középtájt és az alján hamarabb aszalódik az elhelyezett élelem.

A(z) Klarstein Fruitcube piros gyümölcsaszaló fontos előnyei

  • Stabil teljesítménye 550 W
  • Sziták száma a csomagban: 10 darab
  • Speciális funkciók: Hőmérséklet szabályozás és Időzítő
  • A gyümölcsaszaló gép alakja: Szögletes
  • Motorja alul kapott helyet
  • Könnyű vezérlés

A(z) Klarstein Fruitcube piros gyümölcsaszaló gép remek funkciói

Az integrált időzítő segítségével nagyon egyszerűen beállíthatod az aszalási időt. A megadott szárítási idő lejárta után az időzítő jelzi, hogy ideje kihúzni a szitákat, illetve kikapcsolni a gyümölcsaszaló gépet. Ezen intelligens gyümölcsaszaló gép hőmérséklet-szabályozóval is büszkélkedhet, amelynek hála az aszalás még hatékonyabb és gyorsabb. Ez a funkció hasznodra lehet zöldség, gyümölcs és hús aszalásánál, mivel minden egyes alapanyag más hőmérsékletet igényel.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Szögletes
Vezérlés típusa Kézi
Motor elhelyezkedése az alsó részben
Teljesítményfelvétel 550 W

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás, Időzítő

Lemezek

Mennyiség 10 db
Lemez átmérője 40 cm
Kód:  KLASO834
Termékszám:  4260457487854
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20