Oldal frissítése

Klarstein Fruit Jerky 8

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein Fruit Jerky 8

A Klastein Fruit Jerky 8 egy kiváló minőségű és hatékony gyümölcsaszaló és szárító berendezés, amely sokféle étel tartósítására alkalmas. A 8 szárítóemelet, amelyeknek szárítófelülete összesen közel 1 m2, lehetővé teszi, hogy egyszerre nagyobb mennyiségű ételt is feldolgozhasson. A készülék alkalmas gyümölcsök, zöldségek, marha-, csirkehús, vagy akár halak szárítására is, melyekből ízletes snack-et készíthet. A természetes módon konzervált ételek alkalmasak a mindennapi étkezésre. A szárított fűszernövények kiváló kulináris ízélményt nyújtanak, és biztosan megállják a helyüket a konyhában. Minden szakács szeretni fogja kellemes illatot és a természetes ízt.

Miért épp a Klarstein Fruit Jerky 8?

  • a Fruit Jerky 8 egy kiváló minőségű gyümölcsaszaló gép
  • természetes tartósítás a vitaminok és ásványi anyagok megőrzése érdekében 
  • stabil konstrukció, rozsdamentes acél és műanyag
  • csendes ventillátor, egyenletes légáramlás
  • nem tartalmaz káros biszfenol-A (BPA) vegyületet
  • 8 nagy szárítóemelet
  • egyszerű működés 
  • hőmérséklet-szabályozás az optimális szárítási idő beállítása érdekében 
  • a csomag tartalmaz egy használati útmutatót is, amely tippekkel látja el Önt

Fruit Jerky 8 - csendes, mégis erőteljes

Ez a szárító berendezés meghosszabbítja az élelmiszerek eltarthatóságát azáltal, hogy kivonja a vizet azokból. A 650 wattos teljesítmény mellett a vitaminok, ásványi anyagok, és további fontos, az egészséges étkezéshez szükséges hatóanyagok érintetlenek maradnak. Az élelmiszerek szárítása egyenletesen történik. Ezt biztosítja a stabil rozsdamentes acélszerkezetet, négy csúszásmentes gumi láb és egy nagyon csendes ventilátor. Nem kell tartani a megnövekedett zajtól sem. A különböző összetevők szárításának optimális hőmérséklete 8 fok. A Fruit Jerky 8 aszaló maximális szárítási hőmérséklete 68 °C. Mindössze egy perc alatt pontosan beállítja, hogy a szárítási folyamat mennyi ideig tartson. Az 1 m2-es szárítási felület elegendő helyet biztosít nagy mennyiségű étel szárításához is.

 

A képzeletnek semmi sem szab határt

A Klarstein Fruit Jerky 8 aszalóval gyakorlatilag bármit száríthat. A klasszikus almachipstől kezdve a virágokig, amelyek akár a lakberendezés során díszítő elemekként is szolgálhatnak. Népszerű finomság a szárított hús, amely sok fehérjét és energiát tartalmaz, hasznos lehet például sportolás vagy utazások alatt. Azon gondolkodik, mihez kezdhetne a kerti növéneivel? A Fruit Jerky 8 szárítónak köszönhetően mindent gyorsan és egyszerűen feldolgozhat 8 szárítási szinten. Ez a tartósítási módszer megnöveli az élelmiszer szavatosságát, így akár a téli hónapokban is élvezheti a finom szárított gyümölcsöket, zöldségeket vagy gombákat. A szikkadt kenyeret gyakran sajnáljuk kidobni. Azonban néhány percre a Fruit Jerky 8-ba behelyezve ropogós csemegét készíthetünk belőle. Valóban, a képzeletnek semmi sem szab határt! A csomag tartalmaz egy használati útmutatót is, amely tippekkel látja el Önt.

Méret:
33 × 29 × 47 cm

Tömeg:
5,9 kg

Szárítótálcák száma:
8

A szárítófelület teljes mérete:
0,92 m2

Szabályozható hőmérséklet:
35-68 ° C

Teljesítmény:
650 W

Szín:
fekete

 

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Szögletes
Vezérlés típusa Digitális
Motor elhelyezkedése az oldalrészben
Teljesítményfelvétel 650 W

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás, Időzítő

Lemezek

Mennyiség 8 db
Lemez átmérője 34 cm
Kód:  KLASU002
Termékszám:  4260414892691
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10