Oldal frissítése

Klarstein Florida Jerky

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein Florida Jerky

Gyümölcs, zöldség, gomba, fűszernövény vagy hús, mindezt képes kiszárítani a(z) Klarstein Florida Jerky gyümölcsaszaló gép. 500 W minőségi teljesítményének köszönhetően egyszerűen elkészítheted a fűszert, teát vagy szárított gyümölcsöt. Ezen gyümölcsaszaló legfontosabb előnye, hogy 5 szitával büszkélkedhet, tehát nagyobb mennyiségű finomságot képes kiszárítani egyszerre. Kíméletes szárítással az élelem megőrzi természetes illatát és ízét, illetve vitaminokban, ásványi anyagokban és tápértékekben gazdag marad. A(z) Klarstein Florida Jerky gyümölcsaszaló gép motorja oldalt található, ezáltal a meleg levegő vízszintesen áramlik. Szükségtelen a szitákat állandóan cserélgetni, illetve az egész szárítási folyamat is jobban ellenőrizhető.

A(z) Klarstein Florida Jerky gyümölcsaszaló érdekes jellemzői

  • Teljesítménye 500 W
  • Sziták száma: 5 darab
  • Funkciók: Hőmérséklet szabályozás és Időzítő
  • A gyümölcsaszaló alakja: Szögletes
  • Motorja oldalt kapott helyet
  • Egyszerű vezérlés

A(z) Klarstein Florida Jerky gyümölcsaszaló remek funkciói

Az integrált időzítővel könnyen beállíthatod az aszalási időt. A beállított szárítási idő lejárta után az időzítő jelzi, hogy itt az idő kihúzni a szitákat, illetve leállítani a gyümölcsaszalót. Ezen ügyes gyümölcsaszaló hőmérséklet-szabályozóval is büszkélkedhet, amelynek köszönhetően a szárítás még egyszerűbb és hatékonyabb. Ez a funkció hasznodra válik zöldség, gyümölcs és hús szárításánál, mivel minden egyes alapanyag más hőmérsékletet igényel.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Szögletes
Vezérlés típusa Kézi
Motor elhelyezkedése az oldalrészben
Teljesítményfelvétel 500 W

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás, Időzítő

Lemezek

Mennyiség 5 db
Lemez átmérője 30 cm
Kód:  KLASO445
Termékszám:  10034430
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15