Oldal frissítése

Klarstein Big Spender Double

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein Big Spender Double

A Klarstein Big Spender Double tökéletes választás a remek kikapcsolódást ígérő családi és baráti összejövetelekhez.  A csapoló rendszer elsősorban hideg sör csapolásához ideális, de üdítőitalokhoz is használható. A berendezés tágas belsejében akár egy 50 literes szabványos hordó is könnyen elhelyezhető. A rendszer dupla csapjának hála ráadásul két italt is kitölthetsz egyszerre. A szabályozható hőmérsékletnek köszönhetően az ital típusa szerint választhatod ki a megfelelő hőmérsékletet. A berendezéshez az összes szükséges kiegészítő alkatrész a rendelkezésedre áll, amelyek a csapoláshoz kellhetnek: a csomagban megtalálható a csatlakozótömlő, a gáznyomás-szabályozó és a CO2-palack is. A berendezés további  előnye, hogy nagyon könnyen beüzemelhető, amely után akár azonnal kezdetét is veheti a parti.

A Klarstein Big Spender Double legfontosabb jellemzői

  • Praktikus csapoló rendszer
  • Sör csapolására és üdítőitalokhoz ajánlott
  • Két ital egyidejű kitöltése
  • Klarstein rendszerrel az ital hőmérséklete tetszés szerint szabályozható
  • Könnyen beüzemelhető és működtethető
  • Tömör görgőkkel a könnyű mozgatás érdekében
  • Nyomásszabályozó a gáz nyomásának egyszerű beállításához és a túlzott habképződés ellen
  • Fekete-rozsdamentes acél kivitelben

Egy tökéletes hűtött sör vagy üdítő

A Klarstein sörcsapoló rozsdamentes acél szerkezete, valamint a krómozott rácsai és csapjai miatt bármilyen belső vagy külső térben tökéletesen jól mutat. A berendezés a tömör görgőknek köszönhetően könnyen hordozható és mozgatható. Belsejében két rácsos polc, valamint egy doboztartó is megtalálható, amelyen akár 16 italdoboz is tárolható. Rendezz egy partit vagy ünnepséget stílusosan, és kínálj vendégeidnek frissen csapolt sört vagy üdítőt a Klarstein Big Spender Double segítségével!

Méretek:
130 x 66 x 54 cm

Súly:
30 kg


Kód:  KLAVZ429
Termékszám:  4260509685429
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15