Oldal frissítése

Klarstein Beerfest

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Klarstein Beerfest

A Klartein Beerfest egy sütőedény, amely megkönnyíti a sörfőzést a hazai körülmények között, és hamarosan tapasztalt sörfőzde lesz. Ennek a konténernek köszönhetően kezelheti a legbonyolultabb sörgyártási folyamatot - a problémamentes csiszolással.A csomózás elve az, hogy a malátat fel kell melegíteni és hosszú ideig egységes hőmérsékleten kell tartani. Csak a kemény szemcséket alakítják át fermentálható cukrok.

A Klarstein Beerfest maró kazán legfontosabb jellemzői

  • Csaptelep csővel finom tömlőszűrővel
  • Duplafalú fedél tömítéssel a biztonságos lezáráshoz
  • Hőálló műanyag fogantyú a könnyű nyitáshoz a kaszálás során
  • Belefoglaló szűrő
  • Kapcsolja be a készülék elejét
  • Méretek: 40 × 37 × 67 cm

A Beerfest megkönnyíti a sörgyártást

A 30 literes kettős falú acélkazán garantálja az alul és a felső felmelegedést is.Állítsa be a kívánt hőmérsékletet a szabályozóval 2 ° C pontossággal 30-110 ° C-on. A nagy teljesítményű, 2,585 watt teljesítményű radiátor néhány perc alatt forralja fel a malátot. Két LED tájékoztat az aktuális működési állapotról:

  • red - jelzi, hogy a Beerfest felmelegszik
  • zöld - azt jelenti, hogy a hőmérsékletet a kívánt szinten tartják

A második forgó szabályozó lehetővé teszi az idő beállítását 10-120 percig.A beállított idő elteltével hangjelzés hallható, és a fűtőelem kikapcsol. A konténer folyamatos üzemre is beállítható.

Minőségi anyagok

A Klarstein Beerfest maró kazán teljesen rozsdamentes acélból készül, így könnyen tisztítható. A külső burkolat polírozásakor elegáns megjelenést is igényel. A sütés befejezése után finom szűrő és tömlőszűrő használható .Könnyebb eltávolítani a rmut maradványokat. Menjen át a szűrt malát alján lévő 1/2 "-os csaptelepre. A csapon lévő szelep biztosítékot tartalmaz a véletlen nyílás ellen.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 30 l

Anyag

Edény Rozsdamentes acél
Külső felület Rozsdamentes acél
Belső felület Rozsdamentes acél
Nyél Műanyag

Tulajdonságok

Teljesítmény 2 585 W (2 585 W)
Maximális hőmérséklet 110 °C (110 °C)
Minimális hőmérséklet 30 °C (30 °C)
Kód:  KLAPI001
Termékszám:  4260414893476
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10