Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Klarstein Bananarama

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein Bananarama

Gomba, gyümölcs, zöldség, gyógynövény vagy hús, mindezzel probléma nélkül megbirkózik a nagyszerű Klarstein Bananarama gyümölcsaszaló gép. 550 W minőségi teljesítményének köszönhetően kényelmesen elkészítheted a szárított húst, fűszert vagy teát. A gyümölcsaszaló fő előnye, hogy 6 szárító ráccsal rendelkezik, vagyis nagyobb mennyiségű finomságot képes kiszárítani egyszerre. Szárítással az ennivaló finom, illatos, illetve tápértékekben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag marad. A kiváló szögletes formájú Klarstein Bananarama gyümölcsaszaló gép motorja alul kapott helyet, ennek okán a meleg alulról felfelé árad. Közepén és az alsó szinteken gyorsabban aszalódik az elhelyezett élelem. Más szóval a szárító szitákat cserélgetni kell. A készüléket az érintőképernyő segítségével tudjuk beállítani. A híresen megbízható Klarstein gyümölcsaszaló elengedhetetlen konyhai segédeszköz minden háziasszony számára.

Klarstein Bananarama gyümölcsaszaló gép fő paraméterei

  • A nagyszerű Klarstein gyümölcsaszaló gép egyszerű módja annak, hogy az élelmiszerek megőrizzék illatukat és ízüket, valamint az értékes tápanyagokat
  • Tálcák száma a csomagban: 6
  • Átmérőjük: 28,5 cm
  • A megbízható Klarstein ételszárító szögletes alakú
  • Funkciók: hőmérséklet szabályozás, időzítő és automatikus kikapcsolás
  • Motorja az alsó részén található
  • Könnyű vezérlés az érintőkijelző segítségével
  • Klarstein gyümölcsaszaló gép stabil teljesítménye 550 W

Klarstein Bananarama gyümölcsaszaló ügyes funkciói

A beépített időzítővel hihetetlenül könnyen megadhatod az aszalási idő hosszát. A megadott aszalási idő lejárta után az időzítő automatikusan jelzi, hogy ideje kivenni a szitákat, ill. leállítani ezt az igazán hasznos Klarstein ételszárítót. A készülék biztonsági kikapcsolás funkcióval rendelkezik, így használata maximálisan kényelmes és biztonságos. Ez az ügyes ételszárító hőmérséklet-szabályzóval is büszkélkedhet, amelynek köszönhetően az aszalás még egyszerűbb és hatékonyabb. Ez a funkció örömet szerez pl. zöldség, gyümölcs és hús szárításánál, mivel minden egyes alapanyag más hőmérsékletet igényel.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, USA, Franciaország, Lengyelország

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Szögletes
Vezérlés típusa Digitális
Motor elhelyezkedése az alsó részben
Teljesítményfelvétel 550 W

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás, Időzítő, Automatikus kikapcsolás

Lemezek

Mennyiség 6 db
Lemez átmérője 28,5 cm
Kód:  KLASO448
Termékszám:  4260395865448
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15