Oldal frissítése

Klarstein ACO-HT005CV

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein ACO-HT005CV

A házban vannak olyan helyek, ahol nincs olyan meleg, mint amilyet szeretnél? Klasszikus radiátorokkal fűtesz? Szükség van a garázs vagy a raktár befűtésére? Akkor a 2000 W teljesítményű Klarstein ACO-HT005CV a megfelelő választás, amellyel bemelegítheted a kisebb vagy a közepes helységeket, altánt, téli kertet vagy a garázst. A melegítés intenzitását a három erősségi fokozatnak köszönhetően korrigálhatod, emellett egy 24 órás időzítővel is rendelkezik. Az ügyes termosztátnak köszönhetően az aktuális évszaknak megfelelően beállíthatod, így mindig olyan meleg lesz, amilyet szeretnél.

A Klarstein elektromos hősugárzó legfontosabb tulajdonságai

  • A Klarstein konvektor három fűtési erősségi szinttel rendelkezik
  • 24 órás időzítőt tartalmaz, amelye negyed órás lépésekben beállítható
  • Kis súlya van, az oldalán fogantyúkkal a könnyű mozgatás miatt
  • Lehetőség van felcsavarozni a falra mint a klasszikus radiátort

Egyedi Klarstein ACO-HT005CV 2000 W hordozható radiátor

Az oldalsó füleknek és a nagyon alacsony súlyának köszönhetően a Klarstein ACO-HT005CV teljesen mozgatható, így nagyon könnyen átviheted az egyik helységből a másikba attól függően, hol van rá szükség. De ha tudod, hogy a berendezést csak egy helyen fogod használni, akkor nyugodtan fel lehet csavarozni a falra, hogy ne zavarjon a földön és hogy elkerült az ütközés veszélyét. 

 

Paraméterek

Fűtés típusa

Fűtőrendszer típusa Elektromos

Tulajdonságok

Fűtési teljesítmény 2 000 W
Teljesítményszintek száma 3
Kód:  KLAET100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15