Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Klarfit Nukuoro bézs

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Klarfit Nukuoro bézs

Fedezd fel a japán shiatsu masszázs jótékony hatását otthonod kényelmében a Klarfit Nukuoro masszázsülés segítségével! A masszázsmatrac ellazítja az izmokat, és hatásos segítséget nyújt  hátfájás esetén. A négy pár mozgó masszázsfej a hát három zónájának egyikét masszírozza egyidőben az akupresszúrás shiatsu masszázstechnikát imitálva. Két további forgó masszázsfej, amelyek magassága állítható, a nyakizmok feszültségét oldja, és gyors fájdalomcsillapítást biztosít. A teljes kikapcsolódás érdekében az ülés fenékrésze be- és kikapcsolható rezgő masszázst kínál három intenzitással és fűtéssel a vérkeringés serkentésére.  Lazulj el és a kapcsolódj ki a Klarfit Nukuoro masszázsülés által kínált pihentető masszázs segítségével!

A bézs színű Klarfit Nukuoro masszázsülés legfontosabb jellemzői

  • Praktikus masszázsülés
  • Ellazítja a nyak, a hát és a far mélyizmait
  • Hatásos segítséget nyújt hátfájás esetén
  • 4 pár mozgó shiatsu masszázsfejjel
  • 2 forgó masszázsfej  a nyakizmok ellazításához
  • Be- és kikapcsolható rezgő masszázs, 3 intenzitással a teljes kikapcsolódáshoz
  • Be- és kikapcsolható fűtés a vérkeringés serkentésére
  • Stabil konstrukcióval büszkélkedő Klarfit Nukuoro autósülésen is használható
  • Kényelmesen használható távirányító
  • Bézs színben

    Kényelmes használat

    A Klarfit Nukuoro masszázsülés tökéletesen ellazítja a feszült izmokat a hát és a nyak területén. A készülék praktikus funkcióit ráadásul kényelmesen, egy távirányító segítségével vezérelheted.  A masszázsülés burkolata szintetikus bőrből és textilből készült, így nagyon könnyen karbantartható. A betét megerősített keretének köszönhetően a masszázsmatrac bármilyen típusú ülésen, így  autósülésen is használható. Ebből a célból a masszázsülést egy a gépkocsiban használható adapterrel is felszerelték. A Klarfit Nukuoro egy nagyszerű választás a feszült izmok ellazításához és a kellemes kikapcsolódáshoz.

    A hátrész méretei:
    78 x 44 x 8 cm

    Ülőrész méretei:
    40 x 40 x 4 cm

    Súly:
    6,5 kg



    Paraméterek

    Típus

    Típus Alátét

    Típus

    Rendeltetés Autóba, Otthonra
    Kód:  KLAMP563
    Termékszám:  4260457484563

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB05