Oldal frissítése

Kingston ValueRAM 16GB 1600MHz DDR3 PC3 12800 ECC Registered

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston ValueRAM 16GB 1600MHz DDR3 PC3 12800 ECC Registered

Ez az erős és megbízható Kingston memóriamodul azt a célt szolgálja, hogy javítsa a szerverek teljesítméynét több program együttes-, vagy nagy erőforrásigényű feladatok futtatásánál. A modult arra terveztük, hogy a lehető legjobb kompatibilitást nyújtsa a kiválasztott Lenovo szerverekkel. Kiváló választás, ha szervered memóriájának növelésére van szükséged, különösen, ha nagy teljesítményre van szükséged a növekvő felhasználói igények és adatmennyiségek miatt. 

Az ECC technológia valós időben figyeli a memóriában tárolt adatok integritását, ami által képes megtalálni és javítani a másolási hibákat. A modul két bit estében képes a hibák észrevételére, egy bit esetében pedig a javításra is. Némely memóriavezérlővel együttműködve akár nagy terjedelmű hibák javítására is képes a memória. A legtöbb professzionális asztali számítógépnek is ECC memóriára van szüksége. A paritás ellenőrzés segítségével a memória modul a lehető legbiztosabb adatátvitelt is lehetővé teszi. A paritás azt jelenti, hogy az egymáshoz közel álló információk (az úgynevezett paritás bitek) mellé egy-egy szót rendel a rendszer, és így ellenőrizni tudja az átvitt adatok valódiságát. 
A regisztrált memória egyedi kontroller egységgel is fel van szerelve, amely egyenként irányítja a memória chipeket, és egyszerűbbé teszi az alaplappal vagy processzorral való kommunikációt. A memória kifelé egy egyszerű modulként látszik - a regisztrált egységnek hála - ami felel az írásért és olvasásért az egyes memória cellák esetében, és közvetíti az eredményeket a kontroller irányába. Ez növeli a memória hatékonyságát és a feldolgozás sebességét még akkor is, amikor egyszerre több modult használ a szerver. Némely szerver alaplap csak regisztrált memóriával működik. 
Kompatibilitás:
ThinkServer RD530, RD630 ThinkServer, ThinkStation C30, ThinkStation D30 ThinkStation S30.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Szerverhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 16 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 600 MHz

Interfész

Egyéb jellemzők ECC, Passzív hűtés, Regisztrált
Kód:  DSS0318
Termékszám:  KTL-TS316/16G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10