Oldal frissítése

Kingston SSDNow V300 120GB 7mm Upgrade Bundle Kit

4,8 89 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston SSDNow V300 120GB 7mm Upgrade Bundle Kit


modern SSD

modern

Az alkalmazások és játékok gyorsabban töltődnek be, mint a klasszikus plotnového lemez, amely lehetővé teszi az azonnali hozzáférést az adatokhoz növeli az FPS a modern játékokat is folytatni terjedelmes adatok kérdése néhány pillanatig.


biztos

Rendkívül gyors adatátviteli sebességet mind írás és olvasás teljes mértékben kihasználni a legújabb generációs SATA III (6 Gb / s). Együtt energiatakarékos és gyors lemezvezérlőt SandForce biztosítják a maximális adatvédelem egész életciklusa során.

Bezpečné uložení dat

Kingston SSDNow

Alkalmas minden PC

Köszönhetően a kis súly, a lemez is kiváló jelölt használható hordozható számítógépek. Nélkülöz minden mozgó alkatrész (teljesen nyugodt), a fogyasztás és a kapcsolódó fűtési minimális, mint a hagyományos meghajtók és az adatok is marad teljesen biztonságos is, ha nem szándékos hatásokat lemez (akár túlterhelés 1500G).Mint minden más termék, a Kingston és a Kingston SSD alaposan tesztelt és a nagy megbízhatóság jellemző ennél a vállalatnál.


Tartalom Upgrade Kit Csomagolás

  • 2.5 "USB külső határon
  • Szerelés Adapter 3.5 "bay asztali PC és csavarok
  • SATA adat- és elektromos kábelek
  • Klónozás adatátviteli szoftver
  • Szerelési video DVD-n
  • 7 mm -> 9 mm-es adapterrel
Upgrade Kit balení
Kód:  FT132c2
Termékszám:  SV300S3B7A/120G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15