Oldal frissítése

Kingston SSDNow KC400 512GB 7mm Upgrade bundle kit

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston SSDNow KC400 512GB 7mm Upgrade bundle kit

A modern SSD meghajtó 256 GB kapacitásával felváltja a klasszikus merevlemezeket és sebességben messze felülmúlja őket. Az alkalmazások és a játékok sokkal gyorsabban betöltődnek, mint a régi merevlemezről. Az azonnali adathozzáférésnek köszönhetően megnövekszik az FPS a modern játékoknál és terjedelmes adatok átvitele is néhány pillanat kérdése. A rendkívül gyors adatátviteli sebesség írás, valamint olvasás közben teljes mértékben támogatja egymást a legújabb generációs SATA III (6 Gb/s) felülettel.

Legfontosabb jellemzői

  • Komplett csomag az egyszerű telepítéshez
  • Rendkívül gyors helyettese a merevlemeznek (akár 15-ször gyorsabb)
  • Elegendő hely az összes szükséges alkalmazásnak és adatnak
  • Nagy sebességű I/O műveletek és alacsony válaszidő
  • Biztonságosan tárolja az adatokat háztartási és vállalati környezetben is
  • A meghajtó alkalmas PC-be és notebookba

Gyors hozzáférés az adatokhoz

Az SSD meghajtó a legújabb Phison 3110 vezérlővel van felszerelve, ez 8 sávot és egy négymagú processzort biztosít az adatokhoz való hozzáféréshez, így akár 550 MB/s sebességet ígér olvasáskor és 530 MB/s-ot íráskor. Továbbá technológiákat, amelyek biztosítják a maximális védelmet és az intelligens eloszlást az adatok számára a teljes életciklus során. A memória sejtek elhasználódását követhetjük a S.M.A.R.T. technológiának köszönhetően és a támogatott TRIM parancs által lerövidül a hozzáférési idő még hosszas használat esetén is.

Sokoldalú és megbízható

Az alacsony tömegnek köszónhetően a meghajtó kiváló jelölt hordozható számítógépekbe is. Nélkülöz minden mozgó alkatrészt (teljesen csendes), fogyasztása és az ehhez kapcsolódó melegedése a klasszikus merevlemezekhez képest minimális, az adatok ráadásul teljes biztonságban maradnak véletlen ütések esetén is. Az adatvédelem tovább erősödik a SmartECC és SmartRefresh technológiákkal, ezek védelmet nyújtanak az adatok hibás olvasása ellen és sérülésük esetén képesek helyreállítani őket.
A csomag tartalmazza az összes szükséges tartozékot a telepítéshez klasszikus PC-be és notebookba.

 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 512 GB (0,51 TB)
Tárhely típusa SSD
Formátum 2.5"

Méret

Szélesség 69,9 mm (6,99 cm)
Magasság 7 mm (0,7 cm)
Mélység 100,1 mm (10,01 cm)

Tömeg

Tömeg 60 g (0,06 kg)

Szín

Szín Fekete
Kód:  FT134p1
Termékszám:  SKC400S3B7A/512G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05