Oldal frissítése

Kingston SSDNow KC400 512GB 7mm

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston SSDNow KC400 512GB 7mm

A modern SSD az 512 gigabájtos kapacitásával a klasszikus lemezmeghajtó helyére lép és a sebessége jelentősen felül is múlja azt. Az alkalmazások és játékok sokkal gyorsabban töltődnek be mint a régi merevlemezes meghajtón, lehetővé teszi az azonnali adathozzáférést, amely növelni fogja az FPS-t a modern játékokban még akkor is, ha nagyon jelentős terjedelmű adatot tartalmaznak és mindez csak néhány pillanat műve lesz. Rendkívül gyors adatátviteli sebesség mind írás és olvasás esetében, teljes mértékben kihasználva a legújabb generációs SATA III (6 Gb / s) előnyeit.

Legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül gyors helyettesítője a merevlemezes meghajtónak (akár 15-szer gyorsabb)
  • Elegendő kapacitással rendelkezik az összes szükséges alkalmazáshoz és az adataihoz
  • Nagy sebességű I / O műveletek és alacsony válaszadási idő
  • Biztonságos adattárolás a háztartási és a vállalati szektorban
  • A meghajtó alkalmas PC -hez és notebook-hoz egyaránt

Gyors hozzáférés az adatokhoz

Az SSD fel van szerelve a legújabb generációs Phison 3110 vezérlőkkel, amelyek hozzáférést biztosítanak az adatcsatornákhoz és a 8 magos processzorhoz. A meghajtó akár 550 MB / s olvasási sebességet és 530 MB / s írási sebességet ér el.  Az Ön adatainak a  technológiák együttesen teljeskörű védelmet és intelligens elosztást biztosítanak a teljes életciklusra vonatkozóan. A memóriacellák kopásának mértéke figyelemmek kísérhető a SMART és a TRIM parancs támogatás révén, annak köszönhetően, hogy felgyorsítja a meghajtó hozzáférést még hosszas használat esetén is.

Sokoldalú és megbízható

Köszönhetően a meghajtó kis tömegének, így ezért is kiváló jelölt a hordozható számítógépekben való felhasználásra. Nélkülöz minden mozgó alkatrészt (teljesen csendes), az elektromosfogyasztása és az ebből eredő melegedés a lehető legalacsonyabb a hagyományos meghajtókoz képest és így a megnövekedett mennyiségű adata is teljes biztonságban marad még akkor is, ha nem szándékos behatások érik a meghajtót. Az adatvédelmet tovább erősíti technológiával és a SmartECC SmartRefresh megoldással, amely megakadályozza a hibás olvasást és hiba esetén képes annak javítására és helyreállítására.

 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 512 GB (0,51 TB)
Tárhely típusa SSD
Formátum 2.5"
Lemez tárolókapacitása 512 GB (0,5 TB)

Méret

Szélesség 69,9 mm (6,99 cm)
Magasság 7 mm (0,7 cm)
Mélység 100,1 mm (10,01 cm)

Tömeg

Tömeg 60 g (0,06 kg)

Szín

Szín Fekete
Kód:  FT134p
Termékszám:  SKC400S37/512G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05