Oldal frissítése

Kingston SSDNow KC400 256 gigabájt 7 mm

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston SSDNow KC400 256 gigabájt 7 mm

A modern SSD az 256 gigabájtos kapacitásával a klasszikus lemezmeghajtó helyére lép és a sebessége jelentősen felülmúlja azt. Az alkalmazások és játékok sokkal gyorsabban töltődnek be mint a régi merevlemezes meghajtón, így lehetővé teszi az adokhoz való azonnali hozzáférést, amely növelni fogja az FPS-t a modern játékokban még akkor is, ha nagyon jelentős terjedelmű adatot tartalmaznak és mindez csak néhány pillanat műve lesz. Rendkívül gyors adatátviteli sebesség mind írás és olvasás esetében, teljes mértékben kihasználva a legújabb generációs SATA III (6 Gb / s) előnyeit.

Legfontosabb jellemzői

 

  • Rendkívül gyors helyettesítője a merevlemezes meghajtónak (akár 15 x gyorsabb)
  • Elegendő kapacitással rendelkezik az összes szükséges alkalmazáshoz és az adataihoz
  • Nagy sebességű I / O műveletek és alacsony válaszadási idő
  • Biztonságos adattárolás a háztartási és a vállalati szektorban
  • A meghajtó alkalmas PC -hez és notebook-hoz egyaránt

Gyors hozzáférés az adataidhoz

Az SSD meghajtó fel van szerelve a legújabb generációs Phison 3110 vezérlőkkel, amelyek hozzáférést biztosítanak az adatcsatornákhoz és a 8 magos processzorhoz. A meghajtó akár 550 MB/s olvasási sebességet és 540 MB/s írási sebességet ér el.  Az adataid a technológiák együttesen teljeskörű védelmet és intelligens elosztást biztosítanak a teljes életciklusra vonatkozóan. A memóriacellák kopásának mértéke figyelemmek kísérhető a  S.M.A.R.T. és a TRIM parancs támogatás révén annak köszönhetően, hogy felgyorsítja a meghajtó hozzáférését még hosszas használat esetén is.

Univerzális és megbízható

Köszönhetően a meghajtó kis tömegének, kiváló jelölt a hordozható számítógépekben való felhasználásra. Nélkülöz minden mozgó alkatrészt (abszolút halk), az elektromos fogyasztása és az ebből eredő melegedés a lehető legalacsonyabb a hagyományos meghajtókoz képest és így a megnövekedett mennyiségű adat is teljes biztonságban marad még akkor is, ha nem szándékos behatások érik a meghajtót. Az adatvédelmet tovább erősíti technológiája és a SmartECC SmartRefresh megoldással, amely megakadályozza a hibás olvasást és hiba esetén képes annak javítására és helyreállítására.
 

 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 256 GB (0,26 TB)
Tárhely típusa SSD
Formátum 2.5"
Lemez tárolókapacitása 256 GB (0,25 TB)

Méret

Szélesség 69,9 mm (6,99 cm)
Magasság 7 mm (0,7 cm)
Mélység 100,1 mm (10,01 cm)

Tömeg

Tömeg 60 g (0,06 kg)

Szín

Szín Fekete
Kód:  FT134o
Termékszám:  SKC400S37/256G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20