Oldal frissítése

Kingston SSDNow KC400 1TB 7 mm

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston SSDNow KC400 1TB 7 mm

A modern SSD 1000 gigabájtnyi szabványos lemezszámláló kapacitását helyettesíti, és sebességében nagyban meghaladja azt. Az alkalmazások és a játékok sokkal gyorsabban töltődnek be, mint a régi merevlemezeken, így az adatok azonnali elérése növeli az FPS-t a modern játékokban és még a nagy mennyiségű adatok elérése is csak pár pillanatba telik. Rendkívül gyors adatátviteli sebesség jellemzi mind az íráshoz, mind az olvasáshoz, hogy teljes mértékben kihasználhassa a SATA III legújabb generációját (6 Gb / s).

Legfontosabb jellemzői

  • A merevlemez rendkívül gyors cseréje (akár 15-ször gyorsabb)
  • Elegednő kapacitás minden szükséges alkalmazáshoz és adataidhoz
  • Nagy sebességű I / O műveletek és alacsony válaszidő
  • Biztonságosan tárolja személyes és munka-releváns adataidat is
  • Meghajtó PC és notebook számára

Gyors hozzáférés az adatokhoz

Az SSD rendelkezik a Phison 3110 vezérlők legújabb generációjával,  amely 8 adatcsatornát és négymagos processzort biztosít az adatok eléréséhez. Akár 550 MB / s olvasási sebességet és 530 MB / s írási sebességet ígér, olyan technológiákkal együtt, amelyek biztosítják az adatok maximális védelmét és intelligens elosztását az egész élettartama során. A memóriacellák kopási sebességét a SMART és a TRIM parancsok támogatásával felügyelheted, köszönhetően a lemez-elérés felgyorsításának, még hosszú használat után is.

Sokoldalú és megbízható

A lemez kis súlyának köszönhetően kiválóan alkalmas hordozható számítógépekhez is. Hiányoznak belőle a mozgó alkatrészek (teljesen csendes), a fogyasztás és a kapcsloódó hő minimális a hagyományos meghajtókhoz képest, és az extra adatok tökéletes biztonságban maradnak, még akkor is, ha nem szándékolt ütések érik a lemezt. Az adatvédelem tovább erősödik a SmartECC SmartRefresh technológia segítségével, mely megakadályozza az adatok hibás leolvasását, de károk esetén képes visszaállítani is azokat.

 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 1 000 GB (1 TB)
Tárhely típusa SSD
Formátum 2.5"
Lemez tárolókapacitása 1 024 GB (1 TB)

Méret

Szélesség 69,9 mm (6,99 cm)
Magasság 7 mm (0,7 cm)
Mélység 100,1 mm (10,01 cm)

Tömeg

Tömeg 60 g (0,06 kg)

Szín

Szín Fekete
Kód:  FT134q
Termékszám:  SKC400S37/1T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15