Oldal frissítése

Kingston SSDNow KC380 480GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston SSDNow KC380 480GB

Leheljen életet a számítógépébe azzal, hogy beruház egy új merevlemezre. Azzal, hogy a régi, klasszikus merevlemezét lecseréli a Kingston SSDNow KC380 1.8"-es SSD-re rengeteg extra erőt szerez. Az 1.8"-es méretével és mSATA csatlakozójával elsősorban notebookok, tablet PC-k, netbookok számára tervezték. Az SSD-k folyamatosan csökkenő ára miatt, ez a fejleszthető SSD szinte a legköltséghatékonyabb választás.

Modern és biztonságos


Az alkalmazások és játékok összehasonlíthatatlanul gyorsabbak rajta, mint egy hagyományos merevlemezen. Hála az azonallai adathozzáférésnek, nagyobb adattömbök átvitele csak pillanatok kérdése. Az extrém gyors írási és olvasási sebessége a legújabb generációs, SATA III (6GB/s)-nak köszönhető.


Technológia az adatoknak


Az energiatakarékos és gyors SandForce vezérlő a DuraClass és DuraWrite lemezekkel, a maximális védelmet és intelligens adatelosztás biztosítanak az adatoknak életük során. Az adatok kopását a SMART technology segítségével lehet nyomon követni, a RAISE technology pedig a minimumra csökkenti a visszafordíthatatlan hibák számát.


Alkalmas minden PC-hez


A kis súlyának hála, a lemez akár hordozható számítógépekhez is alkalmas. Egy mozgó alkatrésszel sem rendelkezik (teljesen halk) és sokkal kevesebb energiát fogyaszt mint a hagyományos merevlemezek. Az adatok teljes biztonságban vannak rajta, még esetleges lemez sérüléskor is. Mint minden Kingston termék, a Kingston SSD-ket is alaposan tesztelték, és rendkívül megbízhatóak.

Kód:  FT133m5
Termékszám:  SKC380S3/480G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10