Oldal frissítése

Kingston SSDNow KC300 240 gigabájt 7 mm

4,8 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston SSDNow KC300 240 gigabájt 7 mm

Új életet lehel a PC és a befektetők, hogy felújítja a merevlemezre. Cseréje a klasszikus plotnového lemez egy új SSD Kingston SSDNow KC300 kap egy jelentős részét a nagyobb teljesítmény, és mivel egyébként is az egyik leginkább energiahatékony SSD is jelentősen meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát a laptop vagy Ultrabook.Köszönhetően az egyre csökkenő ára SSD, ez a legjobb és leghatékonyabb frissítés, ami nagyban gyorsítja a válasz az egész operációs rendszer.

A modern és biztonságos


Aplikace a hry se načítají nesrovnatelně rychleji než u klasického plotnového disku, přenášení objemnějších dat je otázkou několika málo okamžiků. Extrémně rychlé přenosové rychlosti jak pro zápis, tak pro čtení plně profitují z nejnovější generace rozhraní SATA III (6 Gb/s).
 


Technológia az adatok


Energia-hatékony és gyors SandForce vezérlő technológia DuraClass és DuraWrite hajtás maximális védelmet nyújt és intelligens elosztása az adatok teljes életciklusa során. A kopás mértéke memória sejtek követhetjük köszönhetően S.MART és a minimális számú javíthatatlan hibákat tápot EMEL technológia.



Alkalmas minden PC


Köszönhetően a kis súly, a lemez is kiváló jelölt használható hordozható számítógépek. Nélkülöz minden mozgó alkatrész (teljesen nyugodt), a fogyasztás és a kapcsolódó fűtési minimális, mint a hagyományos meghajtók és az adatok is marad teljesen biztonságos is, ha nem szándékos hatásokat lemezt.Mint minden más termék, a Kingston és a Kingston SSD alaposan tesztelt és a nagy megbízhatóság jellemző ennél a vállalatnál.
Műszaki adatok:
Átviteli sebesség:
Irodalomjegyzék: 525 MB / s
Írás: 500MB / s
Random write (4 KB): 52.000 IOPS
Random olvasás (4 KB): 84.000 IOPS
vezérlő:
SandForce SF2281
MTBF:
1 mérföld. óra
TBW:
188 TB
Jellemzők:
Advanced Power Management
védelme DuraClass
DuraWrite
EMELÉS
Üzemi hőmérséklet:
0 ° C ~ 70 ° C

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 240 GB (0,24 TB)
Tárhely típusa SSD
Formátum 2.5"

Méret

Szélesség 70 mm (7 cm)
Magasság 7 mm (0,7 cm)
Mélység 100 mm (10 cm)

Tömeg

Tömeg 86 g (0,09 kg)

Szín

Szín Szürke
Kód:  FT134d1
Termékszám:  SKC300S37A/240G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15