Oldal frissítése

Kingston SSDNow mS200 480 GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston SSDNow mS200 480 GB


Paměťový řadič LSI SandForce

Modern mSATA SSD foglalat

Az SSDNow mS200 az LSI közkedvelt SandForce családjába tartozó vezérlőt használ, amelynek köszönhetően a gyors NAND memóriachipek akár 540 MB/s-os olvasási és 340 MB/s-os írási csúcssebességet érnek el. Ez a hagyományos merevlemezek sebességének nagyjából ötszöröse, a sebesség növekedése mellett pedig drámai mértékben csökken az SSD adatelérési késleltetése a merevlemezekhez képest, így csökken a játékok betöltési ideje, gyorsulnak a nagy állományokkal végzett feladatok és a professzionális szoftverek működése is.


Biztonságos és gyors adathozzáférés

A mozgó alkatrészek hiányának köszönhetően az SSD sokkal ellenállóbb a fizikai behatások ellen, mint a hagyományos merevlemez. Az adatok írásához és olvasásához lényegesen kevesebb energiára van szüksége, ennek köszönhetően kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik. További extrája, hogy teljesen némán, rezonancia nélkül dolgozik.  A Kingston többi termékéhez hasonlóan SSD meghajtói is gondos minőségellenőrzésen mennek át, megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is.

Kingston SSD
Kód:  FT130e8
Termékszám:  SMS200S3/480G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15