Oldal frissítése

Kingston SSDNow mS200 240 GB

5 9 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Kingston SSDNow mS200 240 GB


Paměťový řadič LSI SandForce

Modern mSATA SSD foglalat

Az SSDNow mS200 az LSI közkedvelt SandForce családjába tartozó vezérlőt használ, amelynek köszönhetően a gyors NAND memóriachipek akár 540 MB/s-os olvasási és 530 MB/s-os írási csúcssebességet érnek el. Ez a hagyományos merevlemezek sebességének nagyjából ötszöröse, a sebesség növekedése mellett pedig drámai mértékben csökken az SSD adatelérési késleltetése a merevlemezekhez képest, így csökken a játékok betöltési ideje, gyorsulnak a nagy állományokkal végzett feladatok és a professzionális szoftverek működése is.


Biztonságos és gyors adathozzáférés

A mozgó alkatrészek hiányának köszönhetően az SSD sokkal ellenállóbb a fizikai behatások ellen, mint a hagyományos merevlemez. Az adatok írásához és olvasásához lényegesen kevesebb energiára van szüksége, ennek köszönhetően kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik. További extrája, hogy teljesen némán, rezonancia nélkül dolgozik.  A Kingston többi termékéhez hasonlóan SSD meghajtói is gondos minőségellenőrzésen mennek át, megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is.

Kingston SSD
Kód:  FT130e7
Termékszám:  SMS200S3/240G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15