Oldal frissítése

Kingston SDXC UHS-I 512 GB Class 10

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston SDXC UHS-I 512 GB Class 10

Rendkívül gyors Kingston memóriakártya az új Secure Digital Extended Capacity (SDXC) szabvánnyal, amelynek 512 GB-os kapacitása óriási mennyiségű adat tárolását teszi lehetővé.  UHS-I adatátviteli módban a kompatibilis készülékek a hagyományos sebesség többszörösét, akár a 90 MB/s-ot is elérhetik. Ilyen átviteli sebességnél nem jelent gondot  a HD és a 3D videók rögzítése. A memóriakártya különlegessége az, hogy egyszerre több kérést is tud kezelni.

Megbízhatóság, tartósság, élettartam garancia

A memóriakártya megbízhatóságának köszönhetően használható digitális fényképezőgépekben, videokamerákban, médialejátszókban és ilyen formátumú kártyával működő egyéb eszközökben. A kártya természetesen UHS-I-vel nem kompatibilis "normál" SDXC eszközökben is használható, de ilyenkor nem éri el ezt a gyors átviteli sebességet. A memóriakártya Class 10 besorolású, ez 10 MB/s minimális írási sebességet garantál. A termék ellenáll a magas hőmérsékletnek, víz- és ütésálló. Ezen kívül a kártyához extra garancia is jár.

Modern szabvány

Az új generációs SDXC kártyák a Secure Digital High Capacity formátum továbbfejlesztett változatai. Jóval több, akár 2TB adat tárolására képesek, magasabb adatrátát érnek el, és az exFAT fájlrendszert használják. Az ilyen memóriakártyák több lehetőséget biztosítanak az olyan igényes feladatokhoz, mint a valós idejű HD videók tárolása. A kártya SDXC kompatibilis eszközökkel működik, ezt az SDXC embléma jelzi. Az SDXC-vel kompatiblis eszközök lefelé kompatibilisek a klasszikus SD és SDHC kártyákkal.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa SDXC

Sebesség

Sebességkategória

Kód:  DU028e2
Termékszám:  SDA10/512GB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10