Oldal frissítése

Kingston SDHC 32GB Class 10

4,8 439 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston SDHC 32GB Class 10


Micro SDHC

Szuper 32 GB kapacitás

Növeld készüléked tárolókapacitását

Nemrég vásároltál egy modern digitális fényképezőgépet vagy kamerát, és szeretnéd bővíteni a tároló kapacitását? A Kingston memóriakártyáival ezt a problémát már meg is oldhatod.
Az élet elég rövid ahhoz, hogy a fényképek, a zene vagy a filmek memóriakártyáról és kártyára történő másolására kelljen várni.


Kingston

Megbízható márka

Minőség és megbízhatóság

Mint minden más Kingston terméket, az SDHC memóriakártyákat is gondosan tesztelték, kiemelkedő megbízhatósággal rendelkeznek, így a gyártó prémium garanciát kínál. Nem tartalmaznak olyan mozgó alkatrészeket, amelyek a gyakori adatmásolás következtében megsérülhetnek vagy károsíthatják az adataidat.


Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa SDHC

Sebesség

Sebességkategória

Kód:  DU023k7
Termékszám:  SD10V/32GB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05