Oldal frissítése

Kingston SDHC 16 GB UHS-I Class 10 végső

4,5 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston SDHC 16 GB UHS-I Class 10 végső

Rendkívül gyors memóriakártya Kingston SDHC UHS-I. Paraméterei kielégítő igazi szakembereket a legmagasabb igényeknek.Átviteli mód UHS-I kompatibilis készülékek nagy teljesítményt érjünk el akár sokkal nagyobb sebességgel, mint a szabványos átvitel, azaz akár 35 MB / sec írási és jó 60 MB / s olvasási. Amikor az átviteli sebesség nem lesz probléma a felvétel HD videókat akár 3D-ben, de a különlegesség főleg szolgáló több megkeresés egyszerre, ami nyilvánvaló a tablettát.
A kártya természetesen lehet használni a "rendes" SDHC eszközök nélkül, az UHS-I, de eléri az átviteli sebesség, mint a sebességváltó UHS-I. A kártya csoportjába tartozik a 10, ami biztosítja a minimális írási sebesség 10 MB / s. A kártya a megbízhatóság alkalmas digitális fényképezőgépek, videokamerák, médialejátszók és egyéb eszközök használatához formátumú kártyákat.
Műszaki adatok:
típus:
SDHC (UHS-I)
kapacitás:
16 gigabájt
sebesség:
Write: akár 35 MB / s
Reading: 60 MB / s
méretek:
32 x 24 x 2,1 mm
súly:
2,5 g
Üzemi hőmérséklet:
-25 ° C és 85 ° C-on

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa SDHC

Sebesség

Sebességkategória

Kód:  DU023b7d
Termékszám:  SDA10/ 16GB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20