Oldal frissítése

Kingston MicroSDHC 8GB Class 10

4,6 115 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston MicroSDHC 8GB Class 10

 Kingston Micro SDHC 8GB Class 10

Hatékony kiegészítő

Nemrég vásároltál okostelefont, táblagépet, digitális fényképezőgépet vagy kamerát, és hatékonyan szeretnéd bővíteni kapacitását? Ez nem probléma a Kingston memóriakártyáival. Az élet elég rövid ahhoz, hogy időt pazarolj a várakozásra, amíg a memóriakártyáról másolsz fényképeket, zenét vagy filmeket, és fordítva. Ezért tökéletes választás a Kingston Micro SDHC memóriakártya.


Gyors adatfeldolgozás

A Kingston nagyon gyors memóriakártyájával néhány pillanatig könnyedén másolhatsz több adatot, például fotókat, videókat, játékokat, filmeket vagy teljes zenei gyűjteményeket. A Kingston Micro SDHC Class 10 hihetetlen, akár 30MB/s-os olvasási sebességet képes elérni, írási sebessége pedig akár 10 MB/s. Az adatokat jelszóval védheted a SanDisk SecureAccess használatával, így illetéktelen személyek nem férhetnek hozzájuk.

 Kingston Micro SDHC 8GB Class 10

 Kingston Micro SDHC 8GB Class 10

Minőség és megbízhatóság

Mint minden más Kingston terméket, a Micro SDHC memóriakártyákat is gondosan tesztelték. A Kingston Micro SDHC Class 10 nagy megbízhatóságot mutat, és a gyártó élethosszig tartó garanciát vállal. Ezért a Kingston memóriakártya ideális választás a mobileszközök kapacitásának bővítéséhez.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa micro SDHC

Sebesség

Sebességkategória

Kód:  DU007l1
Termékszám:  SDC10/8GBSP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05