Oldal frissítése

Kingston MicroSDHC 8GB Class 4 + SD adapter

4,7 964 értékelés

Kingston MicroSDHC 8GB Class 4 + SD adapter

Mostanában vásároltál új mobiltelefont, tabletetet, fényképezőgépet vagy kamerát, amelynek hatékonyan szeretnéd bővíteni kapacitását? A Kingston memóriakártyákkal ez nem gond.

Teljes mobil digitális életedet - fotóidat, zenéidet, dokumentumaidat, videóitdat vagy személyes adataidat tárolhatod a Kingston Micro SDHC kártyán és hordozhatod őket különböző platformok között, ez egyszerű feladat lesz az USB kártyaolvasó és az SD adapter révén.

Kiválóan hordozható és multifunkcionális

csupán egy ujjnyi memóriakártya kiváló adathordozó, a mellékelt SD adapterrel univerzális memória számítógépek, laptopok, tabletetek, okostelefonok, digitális kamerák és fényképezőgépek számára. A kártyát egyszerűen helyezd be az adapterbe és máris írásvédő funkcióval ellátott teljes méretű SD kártyád lesz.



Megbízhatóság és minőség


Valamennyi Kingston termékhez hasonlóan a MicroSDHC  memóriakártyákat is szigorú teszteknek vetik alá, kifejezetten megbízhatóak és a gyártó élettartam garanciát ad rájuk. 

Műszaki adatok:
Típus: Micro Secure Digital (TransFlash)Kapacitás: 8 GBMinimális folyamatos adatátviteli sebesség: 4 MB/sMéret: 15 x 11 x 1 mmTömeg: 1,41 g

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa micro SDHC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Felszerelés Adapter klasszikus SD-hez
Kód:  DU007k
Termékszám:  SDC4/8GB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20