Oldal frissítése

Kingston Micro SDXC UHS-I 128 gigabájt U3 + SD adapter

4,5 12 értékelés

Kingston Micro SDXC UHS-I 128 gigabájt U3 + SD adapter

Keresek egy igazán jó megoldást kapacitásának növelésére a készülék? Potřebujete rovněž natočit plynulá videa ve Full HD, či 4K rozlišení? Ebben az esetben az általunk készített termékek formájában mikro SDXC memóriakártyák Kingston, amely büszkélkedhet több millió elégedett ügyfelek világszerte. Ezzel a cég mindig felhasználóbarát bizonyossággal az ár és a minőség. Kihasználni, és akkor ezt a nagyszerű ajánlatot, és bővíteni a teret a videók nagy felbontásban.

legfontosabb jellemzői

  • minőségi termék
  • Kategória UHS-I U3
  • Gyors írási és olvasási adatok gyorsabb
  • ütésállóság
  • SD adapterrel

Rekord a nagy felbontású videó

A kártya tartozik a sebesség kategória UHS-I U3, ami igazán gyors segítő. Při použití v zařízeních s podporou této rychlostní třídy se dočkáte hodnot až 90 MB/s pro čtení a 80 MB/s pro zápis. A kártya is rendelkezik funkcionalitás hőmérsékleti körülmények között 85 ° C és -25 ° C-ra, vízállóság és ütésállóság.

tökéletes választás

Memóriakártya típusa Micro SDXC a tökéletes választás szerelmeseinek tabletták és okostelefonok, ami biztosítja a gyorsabb alkalmazásokat, sima Full HD és 4K video felvétel és egy speciális fényképezési lőni az értékes pillanatokat. A felhasználók is részesülnek a tény, hogy ez a csomag része, és SD adapter megkönnyíti a kártya behelyezése laptopok és kamerák. 

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa micro SDXC

Sebesség

Tulajdonságok

Felszerelés Adapter klasszikus SD-hez
Tulajdonságok 4K videofelvétel
Kód:  DU007c7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20