Oldal frissítése

Kingston Micro SDXC 64 GB Class 10 UHS-I + SD adapter

4,7 240 értékelés

Kingston Micro SDXC 64 GB Class 10 UHS-I + SD adapter


Mostanában vásárolt modern okostelefont, tabletet, digitális fényképezőgépet vagy videokamerát és hatékonyan szeretné bővíteni kapacitását? Nem lesz ez önnek probléma a Kingston memóriakártyával. Az élet túlrövid ahhoz, hogy elpazarolja idejét fényképek, zenék vagy filmek másolására a memóriakártyáról számítógépére és fordítva. Ez teszi a Kingston Micro SDXC-t memóriakártyák ideális választássá mobilkészüléke tárhelyének bővítésére.


Gyors adatátvitel

Az egyik fő előnye a Kingston memóriakártyáknak a nagysebességű átvitel, amely felsőkategóriás Micro SDXC kártyákhoz tartozik. Hála a Class 10-es besorolásnak a fényképek, videók, játékok, filmeket vagy egy teljes zenei gyűjtemény adatátvitele is alig egy pár pillanatig tart majd, és így sokkal többet tud majd szórakozni, mint várni.

Gyors munka adatokkal

Minőség és megbízhatóság

Minőség és megbízhatóság

A kártya praktikusan átalakítható szabvány SD formátumba, amely így lehetővé teszi, hogy a kártyát egyszerúen csatlakoztathassa a számítógépéhez, például egy szabványos kártyaolvasó segítségével. Mint minden egyéb Kingston termék, így ezek a Micro SDXC kártyákat is szigorúan tesztelték, hogy a legnagyobb megbízhatóságot és a gyártó által előrírt élettartam garanciát nyújtsák.


Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa micro SDXC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Felszerelés Adapter klasszikus SD-hez
Ellenáll Hőnek, Víznek
Kód:  DU007s7h
Termékszám:  SDC10G2/64GB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15