Oldal frissítése

Kingston Micro SDXC 64 GB Class 10 UHS-I + SD adapter és USB olvasó

4,8 117 értékelés
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 5 390 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 5 340 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 db 5 230 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 4 db 5 120 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 5 vagy több db 5 010 Ft/db

Kingston Micro SDXC 64 GB Class 10 UHS-I + SD adapter és USB olvasó

Az utóbbi időben vásárolt okostelefont, tabletet, digitális fényképezőgépet vagy kamerát, és szeretné hatékonyan kibővíteni tárhelyét? A Kingston memóriakártyákkal ez nem okozhat problémát. Az élet túl rövid ahhoz, hogy elpazarolja idejét fényképek, zenék vagy filmek másolgatásának befejezésére a memóriakártyára és fordítva. Éppen ezért lehet ideális választás a mobil eszközei tárhelyének bővítésére a Micro SDXC kártya a Kingstontól. 


A miniatűr kártyák között a Micro SDXC a lehető legnagyobb sebességű adatátvitelre képes  - ez az egyik fő előnye a Kingston memóriakártyáknak. Mivel a Class 10 sebességi osztály specifikációit teljesíti, nagyobb mennyiségű adatot képes átmásolni, például fényképeket vagy videókat, játékokat, filmeket vagy a teljes zenei gyűjteményt egy pár pillanat alatt, és így sokkal szórakoztatóbb és élvezetesebb dolgokkal foglalkozhat, mint a várakozás. A kártyához a csomagban egy praktikus USB olvasó és klasszikus SD formátumra szolgáló átalakító jár, így használhatja a kártyát SD kártyákkal működő készülékekhez is.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa micro SDXC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Felszerelés Adapter klasszikus SD-hez , USB olvasó
Kód:  DU007r3
Termékszám:  MBLY10G2/64GB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15