Oldal frissítése

Kingston MicroSDXC 128GB Class 10 UHS-I+ SD adapter

4,8 25 értékelés

Kingston MicroSDXC 128GB Class 10 UHS-I+ SD adapter


Nemrég vásárolt okostelefont, tabletet, digitális fényképezőgépet vagy kamerát, és hatékonyan szeretné bővíteni kapacitását? A Kingston memóriakártyákkal ez nem jelent problémát. Az élet elég rövid ahhoz, hogy a lehető legtöbb emlékét elmentse valahová, a fényképek, a zene vagy a filmek másolása a memóriakártyáról, és fordítva létfontosságú lehet. Ezért a Kingston Micro SDXC memóriakártya ideális választás a mobilkészülékek kapacitásának növelésére.


Gyors adatfeldolgozás

A high-end miniatűr Micro SDXC kártyákhoz tartozó nagy sávszélesség, ez a Kingston memóriakártyák egyik fő előnye. A 10. osztályba tartozó specifikációknak köszönhetően néhány pillanat alatt több adatot, például fotókat vagy videókat, játékokat, filmeket vagy teljes zenei gyűjteményt is átmásolhat, így sokkal élvezetesebb dolgokat tehet a várakozás helyett.

SD adaptér
 

Kingston Micro SDXC 128GB
 

Minőség és megbízhatóság

A kártyát a klasszikus SD formátummal megegyező méretűre emelheti, így a kártyaolvasó könnyen hozzáférhet a szabványos kártyaolvasóhoz is. A Kingston  MicroSDXC kártyája egy kompakt és egyszerűen használható microSD kártyaolvasó, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen hozzáférjen a készülékéhez.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa micro SDXC

Sebességkategória

Tulajdonságok

Felszerelés Adapter klasszikus SD-hez
Kód:  DU007s3
Termékszám:  SDCX10/128GB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10