Oldal frissítése

Kingston Micro SDHC 32GB Class 4 + SD adapter és USB-s kártyaolvasó

4,6 147 értékelés

Kingston Micro SDHC 32GB Class 4 + SD adapter és USB-s kártyaolvasó

Okostelefon, tablet, digitális kamera vagy videókamera tulajdonos és bővíteni szeretné készüléke kapacitását? A Kingston memóriakártyával ez nem probléma.

Teljes digitális állományát - fotók, zenék, dokumentumok, videók vagy személyes adatok - tárolhatja a kisméretű Kingston Micro SDHC kártyán és gyorsan dolgozhat velük. Az SD adapternek és az USB kártyaolvasónak köszönhetően különböző platformokon is előhívhatja a kártyán tárolt adatokat. 


Ultra-hordozható és multifunkcionális


A mellékelt SD adapternek és USB kártyaolvasónak köszönhetően ez az apró memóriakártya számítógépek, laptopok, tabletek, okostelefonok, digitális kamerák vagy videókamerák adattárolója lehet. Az olvasó szintén kompakt méretű - alig haladja meg a kártyának a méretét - így könnyen a telefonhoz vagy a kulcscsomóhoz csatlakoztatható egy karabiner segítségével vagy zsebbe rejthető.



Megbízhatóság és minőség


Mint minden más Kingston termék, a Micro SDHC memóriakártya is szigorú teszteken megy keresztül a minőség és megbízhatóság érdekében. A gyártó élettartam garanciát vállal a termékre (csak a memóriakártyára érvényes, a kártyaolvasóra a szokásos 2 éves garancia jár).




Műszaki adatok:
Típus:
Micro SDHC (TransFlash)
Kapacitás:
32 GB
Garantált átviteli sebesség:
4 MB/s (Class 4)
Méretek:
15 x 11 x 1 mm
Súly:
1,4 g
A csomag tartalma:
Micro SDHC kártya
SD adapter
USB kártyaolvasó Micro SD G2

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa micro SDHC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Felszerelés Adapter klasszikus SD-hez , USB olvasó
Kód:  DU007p5
Termékszám:  MBLY4G2/32GB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20