Oldal frissítése

Kingston Micro SDHC 32GB Class 10 UHS-I + SD adapter

4,8 907 értékelés

Kingston Micro SDHC 32GB Class 10 UHS-I + SD adapter


Sikerült az elmúlt időben beszerezni egy új okostelefont, tabletet, digitális fényképezőt vagy kamerát, és bővíteni szeretné a tárhelyét? A Kingston memóriakártyák segítségével ez nem okoz gondot. A élet túl rövid ahhoz, hogy fényképek, zene vagy filmek másolása közbeni várakozással töltsük az időt. Épp ezért ideális választás a Kingston Micro SDXC memóriakártya.


Gyors munka az adatokkal

Nagysebességű adatátvitel, mely még a miniatűr Micro SDHC kártyák között is a legjobbak közé tartozik, ez a Kingston memóriakártyák előnye. A Class 10 besorolásnak hála nagyobb adatmennyiségek is könnyedén megmozgathatók, mint például a fotók, videófelvételek, játékok, filmek, illetve a nagyobb zenegyűjtemények, mindez pedig csupán pillanatokon belül, hogy Ön sokkal érdekesebb és kellemesebb dolgokkal tölthesse az idejét, nem pedig várakozással.

Gyors munka adatokkal

Minőség és megbízhatóság

Minőség és megbízhatóság

A kártyával együtt egy SD adaptert is tartalmaz a csomagolás, így a számítógépbe könnyedén behelyezhető a kártyaolvasó által. Mint ahogy az összes Kingston termék, úgy a Micro SDHC memóriakártyák is alapos tesztelésnek lettek kitéve, így kiemelkedő megbízhatósággal rendelkeznek, radásul a gyártó élettartam garanciát is biztosít.


Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa micro SDHC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Felszerelés Adapter klasszikus SD-hez
Ellenáll Hőnek, Víznek
Kód:  DU007s7f
Termékszám:  SDC10G2/32GB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15