Oldal frissítése

KINGSTON Micro SDHC 32GB Class 10 + SD adapter és USB olvasó

4,7 814 értékelés

KINGSTON Micro SDHC 32GB Class 10 + SD adapter és USB olvasó

Mostanában vásárolt okostelefont, tabletet, digitális fényképezőgépet vagy videókamerát és szeretné hatékonyan bővíteni a kapacitását? A Kingston memóriakártyával ez nem probléma. Az élet rövid ahhoz, hogy fényképek, zenék vagy filmek másolásával töltse idejét és ne memóriakártyán tárolja őket. A Kingston Micro SDHC memóriakártya ideális mobilkészülékek kapacitásának bővítéséhez.


Kingston Micro SDHC 32GB

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Gyors munka az adatokkal

A parányi Micro SDHC memóriakártyához nagysebességű átvitel tartozik - ez a Kingston memóriakártyák legfőbb előnye. A Class 10 kártya segítségével nagyobb mennyiségű adatot, például fényképeket vagy videókat, játékokat, filmeket vagy a teljes zenei gyűjteményt tárolhat.


Minőség és megbízhatóság

A kártyával együtt kapható SD adapternek és mini USB kártyaolvasónak köszönhetően ez az apró memóriakártya számítógépek, laptopok, tabletek, okostelefonok, digitális kamerák vagy videókamerák univerzális adattárolója lehet. Mint minden más Kingston termék, a Micro SDHC memóriakártya is szigorú teszteken megy keresztül a minőség és megbízhatóság érdekében és a gyártó élettartam garanciát vállal a termékre.

Kingston Micro SDHC 32GB

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Műszaki adatok:

Típus:
Micro SDHC (TransFlash)

Kapacitás:
32 GB

Garantált átviteli sebesség:
10 MB/s (Class 10)

Méret:
15 x 11 x 1 mm

Súly:
1,4 g

A csomag tartalma:
Micro SDHC kártya
SD adapter
USB kártyaolvasó Micro SD G2


Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa micro SDHC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Felszerelés Adapter klasszikus SD-hez , USB olvasó
Kód:  DU007q6
Termékszám:  MBLY10G2/32GB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15