Oldal frissítése

Kingston Micro SDHC 16GB Class 4 Memóriakártya + SD adapter és USB olvasó

4,6 211 értékelés

Kingston Micro SDHC 16GB Class 4 Memóriakártya + SD adapter és USB olvasó

Mostanában vásárolt új mobiltelefont, táblagépet, fényképezőgépet vagy kamerát, amelynek hatékonyan szeretné bővíteni kapacitását? A Kingston memóriakártyákkal ez nem gond.

Teljes mobil digitális életet - fotóit, zenéit, dokumentumat, videóit vagy személyes adatait tárolja a Kingston Micro SDHC kártyán és hordozza őket különböző platformok között, ez egyszerű feladat lesz az USB kártyaolvasó és az SD adapter révén.


Kiválóan hordozható és multifunkcionális

csupán egy ujjnyi memóriakártya kiváló adathordozó, a mellékelt SD adapterrel és USB kártyaolvasóval univerzális memória számítógépek, laptopok, táblagépek, okostelefonok, digitális kamerák és fényképezőgépek esetében. A kártyaolvasó praktikusan kompakt méretű, csak egy kicsivel nagyobb, mint maga a kártya és a karika segítségével könnyen ráteheti a telefonjára, a kulcscsomójára vagy rejtheti el a zsebében.



Megbízhatóság és minőség


Valamennyi Kingston termékhez hasonlóan a MicroSDHC  memóriakártyákat is szigorú teszteknek vetik alá, kifejezetten megbízhatóak és a gyártó élettartam garanciát ad rájuk. (Ez csupán a memóriakártyára vonatkozik, a kártyaolvasóra a szokásos két év garancia vonatkozik).


Műszaki adatok:
Típus:
Micro SDHC (TransFlash)
Kapacitás:
16 GB
Garantált átviteli sebesség:
4 MB/s (Class 4)
Méretek:
15 x 11 x 1 mm
Súly:
1,4 g
A csomag tartalma:
Micro SDHC kártya
SD adapter
USB kártyaolvasó Micro SD G2

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa micro SDHC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Felszerelés Adapter klasszikus SD-hez , USB olvasó
Kód:  DU007n8
Termékszám:  MBLY4G2/16GB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05