Oldal frissítése

Kingston Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I + SD adapter

4,8 584 értékelés

Kingston Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I + SD adapter



Vásárolt mostanában modern okostelefont, tabletet, digitális fényképezőgépet vagy videokamerát, és szeretné hatékonyan bővíteni tárhelyét? A Kingston memóriakártyákkal ez nem jelenthet problémát. Az élet túl rövid ahhoz, hogy elpazarolja idejét várva a fényképek, zenék vagy filmek másolgatásának befejezésére a memóriakártyára és fordítva. Éppen ezért a Kingston Micro SDHC kártya ideális választás lehet a mobil eszközök memóriájának kibővítésére.


Gyors munka az adatokkal

A miniatűr kártyák között a Micro SDXC a lehető legnagyobb sebességű adatátvitelre képes, ez az egyik fő előnye a Kingston memóriakártyáknak. Mivel a Class 10 sebességi osztály specifikációit teljesíti, nagyobb mennyiségű adatot képes átmásolni, például fényképeket vagy videókat, játékokat, filmeket vagy teljes zenei gyűjteményt egy pár pillanat alatt, és így sokkal szórakoztatóbb és élvezetesebb dolgokkal foglalkozhat, mint a várakozás. 

Gyors munka adatokkal

Minőség és megbízhatóság

Minőség és megbízhatóság

A kártyával együtt  kap egy praktikus átalakítót kalsszikus SD formátumra, így a kártyát egyszerűen összekapcsolhatja számítógépével hagyományos kártyaolvasó segítségével. Mint minden más termékük, a Kingston Micro SDHC memóriakártyák szigorúan teszteltek, kimagaslóan nagy a  megbízhatóságuk, és a gyártó életre szóló garanciát kínál hozzá.


Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa micro SDHC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Felszerelés Adapter klasszikus SD-hez
Ellenáll Hőnek, Víznek
Kód:  DU007s7d
Termékszám:  SDC10G2/16GB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05