Oldal frissítése

Kingston Micro SDHC 8GB Class 4 + SD adapter és USB olvasó

4,6 183 értékelés

Kingston Micro SDHC 8GB Class 4 + SD adapter és USB olvasó

Sikerült az utóbbi időben szert tenni egy új okostelefonra, tabletre, digitális fényképezőre, netán kamerára, és bővíteni szeretné annak tárhelyét? A Kingston memóriakártyák segítségével ez nem okoz problémát.
Az ön egész mobil és digitális élete: fényképek, zeneszámok, dokumentumok, videók és személyes információk. Most mindezt elmentheti egy Kingston Micro SDHC kártyára, és könnyedén kezelheti őket, ráadásul az USB olvasónak és az SD adapternek hála mindezt többféle platformon.


"Ultrahordozható" és multifunkcionális


Az épp hogy csak egyujnyi nagyságú adathordozó, mely az SD adapter és USB olvasó által teljesen univerzális, kiváló mind számítógépekhez, tabletekhez, okostelefonokhoz, fényképezőgépekhez és kamerákhoz egyaránt. Az olvasó is kellemesen kompakt, és a kis hurok segítségével könnyedén hozzáköthető a mobiltelefonhoz, a kulcstartóhoz, vagy akár zsebre is tehetjük.



Megbízhatóság és minőség


Mint minden más Kingston termék, a Micro SDHC memóriakártyák is gondosan le vannak tesztelve, így elképesztő megbízhatóságukkal kiemelkednek a szürke tömegből, ráadásul a gyártó élettartam garanciát is biztosít (csak magára a mamóriakártyára érvényes, az olvasóra a klasszikus kétéves garancia).


Műszaki adatok:
Típus:
Micro SDHC (TransFlash)
Kapacitás:
8 GB
Garantált adatátviteli sebesség:
4 MB/s (Class 4)
Méretek:
15 x 11 x 1 mm
Súly:
1,41 g
A csomagolás tartalma:
Micro SDHC kártya
SD adapter

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa micro SDHC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Felszerelés Adapter klasszikus SD-hez , USB olvasó
Kód:  DU007k8
Termékszám:  MBLY4G2/8GB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05