Oldal frissítése

HyperX Savage SSD 960GB

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

HyperX Savage SSD 960GB

A HyperX termékeket a játékosok magas igényeihez igazodva fejlesztették ki a Kingstonnál. Nincs ez másként a HyperX Savage SSD meghajtók esetében sem, ahol a magas olvasási és írási sebesség volt a fő szempont..

legfontosabb jellemzők

  • Phison vezérlő SATA 3.0 átviteli sebességgel (6 Gb/s)
  • Akár 560 MB/s olvasási és 530 MB/s írási sebesség

Extrém teljesítmény

A HyperX Savage SSD szinte hihetetlen teljesítményt és sebességet kínál, 560 MB/s olvasási és 530 MB/s írási tempójával bármilyen konkurenst lehengerel. Mindössze 7 mm magas így kiválóan illik nem csak asztal számítógépekbe, hanem vékony notebookokba is. Természetesen prémium minőségű memóriachipeket használ, amelyeket újgenerációs, négymagos Phison S10 vezérlőchip kezel nyolccsatornás kiosztásban. Az IOPS írás/olvasás műveleti sebesség egészen 100K/89K.

Felturbózza a számítógépet

Eredményként a számítógép általános reakcióideje jelentősen lecsökken, adatátviteli teljesítménye multitasking vagy a tárterület csökkenése esetében sem esik vissza. Az ilyen komoly adatátviteli paraméterekkel rendelkező adattár ideális választás a játékok betöltésének és professzionális feladatok végrehajtásának a gyorsítására. Mindemellett az operációs rendszer betöltési ideje is csökkenni fog, ezáltal számítógéped vagy notebookod sokkal gyorsabban rendelkezésedre állhat.

Kód:  FT132g4
Termékszám:  SHSS37A/960G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05