Oldal frissítése

HyperX Predator 480GB PCIe adapterrel

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

HyperX Predator 480GB PCIe adapterrel


Nagy alapvető eleme a számítógépes teljesítmény
 

Alapvető eleme az erős számítógépeknek

A HyperX Predator 19nm MLC NAND flash chip-ekre támaszkodik, amelyeket a Marvell 88SS9293 kontroller teljesen jól irányít. Ennek eredményeképpen elérheti a 1400 MB / s sebességű olvasási sebességet és 1000 MB / s írási sebességet.
Ezek a hihetetlen sebességek lehetővé teszik, hogy gyorsabban játszhass, és egyszerre több programban is dolgozhass. Ezenkívül a rendszer futtatásához szükséges idő is rövidebb lesz, és a számítógép gyorsabban fog dolgozni.


480 gigabájtnyi hely az adataidnak

Mint minden HyperX termék, az új Predator is első osztályú. Nélkülöz minden mozgó alkatrészt (abszolút csendes) és a fogyasztás, valamint az ezzel kapcsolatos túlmelegedés teljesen minimális, ellentétben a hagyományos meghajtókkal.

HyperX
 
 
Kód:  FT136e1
Termékszám:  SHPM2280P2H/480G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10