Oldal frissítése

SSD disk HyperX FURY SSD 480GB

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SSD disk HyperX FURY SSD 480GB


Nagy alapvető eleme a számítógépes teljesítmény

A nagy teljesítményű számítógép kiváló alapeleme

Az ilyen nagy olvasási és írási sebességű SSD ideális választás mindazok számára, akik a gépüktől gyorsabb játékot és játékbetöltést,  egyszerre több program működését, valamint a rendszer azonnali válaszát várják. Továbbá, a rendszer beindításához szükséges idő is rövidebb lesz, és a számítógéped vagy a laptopod sokkal gyorsabban működni kezd.


Árával csábító választás

Mint a HyperX sorozat többi terméke, az új FURY is kiválóan működik. A sötét kivitelű vékony borítás kizárólag valamilyen számítógép testében működik, és a mindössze 90 g-os tömegnek köszönhetően is kiváló jelölt a hordozható számítógépekben való használatához. Nélkülöz minden mozgó alkatrészt (abszolút csendes) és a hozzá tartozó felmelegedés a hagyományos meghajtókhoz képest minimális.

HyperX

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 480 GB (0,48 TB)
Tárhely típusa SSD
Formátum 2.5"

Méret

Szélesség 69,8 mm (6,98 cm)
Magasság 7 mm (0,7 cm)
Mélység 100 mm (10 cm)

Szín

Szín Fekete
Kód:  FT132f3
Termékszám:  SHFS37A/480G

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05