Oldal frissítése

Kingston DataTraveler Vault Privacy 3.0 64GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston DataTraveler Vault Privacy 3.0 64GB

A Kingston strapabíró pendrive-ját azoknak a felhasználóknak tervezték, akik maximális adatbiztonságra törekednek. 256 bites AES kódolást és komplex jelszavakat használ az illetéktelen hozzáférés tökéletes megakadályozására. Amennyiben úgy kívánja, 10 sikertelen belépési kísérlet után a pendrive automatikusan kódolja adatait és megsemmisíti a hozzáférési kulcsot, így védve érzékeny információit. Kizárólag olvasási módba is kapcsolható.

Biztonságosan és gyorsan


A Kingston DataTraveler Vault Privacy de nem csak a biztonság területén kiváló. A legfejlettebb NAND memória chipet használja és egy speciális irányítót, mely segítségéve az adatátvitel sebessége is rendkívül magas. Emellett a legfejlettebb, 3.0-ás USB interfésszel érkezik, mely elődeihez képest nagyságrendekkel gyorsabb.

Erős fém borítás

A kiemelkedő teljesítmény mellé elegáns kidolgozás és tartós fém ötvözetből készült borítás is társul. Modernitás és luxus érzetét kelti, mindamellett, hogy tárhelyet biztosít, kiváló biztonsággal. Az eredmény nagyon megbízható, még a legembertpróbálóbb körülméynek között is: az Ön adatai mindig biztonságban lesznek.




Megbízhatóság és minőség


Mint minden más Kingston DataTraveler termék, ez a pendrive is átesett alapos tesztelésen, így a legnagyobb megbízhatósággal rendelkezik, többi márkabeli társához hasonlóan. Ennek bizonyítéka az öt évre vállalt garancia is.


Műszaki adatok:
kapacitás:
64 gigabájt
felület:
USB 3.0
Átviteli sebesség:
Olvasás: 250 MB / s
Írás: akár 85 MB / s
Titkosítás:
256 bites AES XTS
Támogatott operációs rendszerek:
A Windows 07/08 / Vista / XP
Mac OS (10.5 felett)
végrehajtás:
Szín: kék
Anyag: Alumínium
méretek:
77,9 x 22,2 x 12,05 mm

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 64 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Sebesség

Olvasási sebesség 250 MB/s
Írási sebesség 85 MB/s

Működés és funkció

Kivitel Tartós, Vízálló
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Kék

Méret & súly

Szélesség 22 mm
Magasság 12,05 mm
Hosszúság 77,9 mm
Kód:  DU352k8
Termékszám:  DTVP30/64GB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20