Oldal frissítése

Kingston DataTraveler Vault Privacy 3.0 32GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston DataTraveler Vault Privacy 3.0 32GB

A Kingston adathordozója még a legnagyobb biztonságot megkövetelő felhasználókat is lenyűgözi. 256 bites AES titkosítást használ, amely minden fájlt 100 százalékban véd az illetéktelen hozzáféréstől. Ha valaki érzékeny fájlokat szeretne eltulajdonítani, a pendrive tíz sikertelen kísérlet után lezárja és megsemmisíti a titkosítási kulcsot. Nem beszélve a csak olvasható funkcióról.

Biztonságos és gyors
 

A Kingston DataTraveler azonban nem csak adatbiztonságban erős. A pendrive a legmodernebb NAND memória chipek és egy speciális vezérlő segítségével nagysebességű adatátvitelt biztosít. A lemez USB 3.0 technológiát használ, amely jelentősen gyorsabb, mint elődje. Az ESET fejlesztőinek hála vírusirtó is jár mellé, amely védi a pendrive tartalmát a vírusoktól, kémprogramoktól és más internetes fenyegetésektől. Ráadásul az előre aktivált öt évre licenszelt szoftver külön telepítést sem igényel.

Teljesítmény fémes csomagolásban


A rendkívüli teljesítmény mellé egy tartós fémötvözetből készült elegáns tok is jár. Ez egyszerre kelt modern és fényűző benyomást, miközben megvédi a belső alkatrészeket a sérülésektől. Az eredmény természetesen maximális megbízhatóság minden helyzetben – adatainak védelme számunkra elsődleges.



Megbízható minőség

Mint minden más Kingston termék, a DataTraveler hordozhatók meghajtókat is körültekintően tesztelték. Megbízhatóságuk ezért minden igényt kielégít. Ennek egyik fényes bizonyítéka, hogy ötéves garancia jár hozzá.

Műszaki adatok:
Kapacitás:
32 GB
Csatlakozó:
USB 3.0
Átviteli sebesség:
Olvasás: 250 MB/s
Írás: 40 MB/s
Titkosítás:
256 bites AES XTS
Támogatott operációs rendszerek:
A Windows 07/08 / Vista / XP
Mac OS (10.5 felett)
Megjelenés:
Szín: kék
Anyag: Alumínium
Méret:
77,9 x 22,2 x 12,05 mm

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 32 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Sebesség

Olvasási sebesség 250 MB/s
Írási sebesség 40 MB/s

Működés és funkció

Kivitel Tartós, Vízálló
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Kék

Méret & súly

Szélesség 22 mm
Magasság 12,05 mm
Hosszúság 77,9 mm
Kód:  DU352k7
Termékszám:  DTVP30AV/32GB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10