Oldal frissítése

Kingston DataTraveler Vault Privacy 3.0 16GB

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston DataTraveler Vault Privacy 3.0 16GB

A Kingston robosztus pendrive-ját olyan felhasználók számára terveztük, akiknek rendkívül fontos a magas szintű adatvédelem. 256 bites AES titkosítást használ, ami 100%-os védelmet nyújt az illetéktelen hozzáférés ellen egy összetett jelszó segítségével. Ha bárki megpróbálna hozzáférni az érzékeny fájlokhoz, a meghajtó 10 sikertelen belépési próbálkozás után automatikusan lezár, és megsemmisíti a titkosítási kulcsot. Csak olvasható módba is kapcsolható.

Biztonságosan és gyorsan

A Kingston DataTraveler Vault Privacy nem csupán a biztonság terén remekel. Csúcstechnológiás NAND memóriachippel és külön vezérlővel rendelkezik a minél gyorsabb adatátviteli sebesség eléréséért. Emellett a meghajtó modern USB 3.0 csatlakozót használ, ami többszörösen gyorsabb az elődjénél. Emellett ESET antivírus védelemmel is fel van szerelve, ami megvédi a meghajtó tartalmát vírusoktól, kémprogramoktól, trójaiaktól, férgektől, rootkitektől, adware-től és egyéb internetes fenyegetésektől. Az antivírus nem igényel telepítést és egy előre aktivált ötéves licensszel is rendelkezik.

Fémborítású teljesítmény

Az extrém teljesítményt egészíti ki az elegáns, stílusos kialakítású, tartós fém ötvözetből készült tok. Ez egyfelől modern és luxus kinézetet kölcsönöz, másrészt megadja a memóriachipnek a szükséges védelmet. Az eredmény? Kiváló megbzhatóság nehéz körülmények között is - röviden, az adataid mindig biztonságban lesznek.



Megbízhatóság és minőség


Minden Kingston termékhez hasonlóan a DataTraveler pendrive-okat is jellemzi a vállalatnál megszokott alapos tesztelés és kiváló mebízhatóság. A bizonyíték erre a szokatlanul sok, 5 éves garancia.

Műszaki adatok:
Kapacitás:
16 GB
Interfész:
USB 3.0
Átviteli sebesség:
Olvasás: akár 165 MB/s
Írás: akár 22 MB/s
Titkosítás:
256 bites AES XTS
Támogatott operációs rendszerek:
A Windows8/7/Vista/XP
Mac OS (10.5 és magasabb)
Kialakítás:
Szín: kék
Anyag: alumínium
Méretek:
77,9 x 22,2 x 12,05 mm

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 16 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Sebesség

Olvasási sebesség 165 MB/s
Írási sebesség 22 MB/s

Működés és funkció

Kivitel Tartós, Vízálló
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Kék

Méret & súly

Szélesség 22 mm
Magasság 12,05 mm
Hosszúság 77,9 mm
Kód:  DU352k5
Termékszám:  DTVP30AV/16GB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10