Oldal frissítése

Kingston DataTraveler SE9 32GB

4,7 654 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston DataTraveler SE9 32GB

Exkluzív adattároló elegáns fém burkolattal, ami nem csak extra tartósságot biztosít, de a luxus fémes felület egy stílusos kiegészítővé teszi. Kis mérete miatt alkalmas notebookokhoz, ultrabookokhoz és tabletekhez, miközbena kapacitása több mint elegendő. A DataTraveler pendrive biztosítja, hogy az adataid biztonságban lesznek és persze állandóan magadnál tarthatod őket.


stílusos kiegészítő

Stílusos kiegészítő

Csak kapcsold rá a kolcstartódra a pendrájvot, tarthatod azt a zsebben vagy a laptop táskájában is. A rendkívül elegáns fém kivitel biztosan felhívja magára a figyelmet a környezetedben. Ez az az elegáns, divatos kiegészítő, amely biztosan tetszeni fog a decens kiegészítők kedvelőinek, de a gyakorlatias felhasználókkak is, akik a lehető legkisebb méretű pendrive-okat részesítik előnyben.


Elég egyszerűen bedugni

Felejtsd el az illesztőprogramok hosszadalmas telepítését. Az USB pendrive-ot egyszerűen csatlakoztasd a számítógéphez, és néhány másodpercen belül elérhetők lesznek rajta az adatok anélkül, hogy a gyártó honlapján vagy bárhol máshol, keresgélned kellene, hogy letöltsd és telepítsd a meghajtóprogramot - ez azokra a rendszerekre vonatkozik, amelyek támogatják az USB Mass Storage funkciót (Windows 10, 8, 7, Vista, XP és 2000 Linux és Mac OS).

Snadné připojení

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 32 GB

Csatlakozás

Interfész USB 2.0
Csatlakozó USB-A

Sebesség

Olvasási sebesség 12 MB/s
Írási sebesség 8 MB/s

Működés és funkció

Anyag Fém
Kivitel Miniatűr, Tartós
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Ezüst

Méret & súly

Szélesség 12,35 mm
Magasság 4,55 mm
Hosszúság 39 mm
Tömeg 9 g
Kód:  DU352d2
Termékszám:  DTSE9H/32GB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20