Oldal frissítése

Kingston DataTraveler I G4 32GB piros

4,7 56 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston DataTraveler I G4 32GB piros

Ez a stílusos Kingston DataTraveler G4 Pendrive ideális megoldás minden felhasználó számára, aki a legjobb ár-érték arányt keresi. Ezzel a pendrive-val könnyebben tárolhat és gyorsabban áthelyezhet dokumentumokat, prezentációkat, zenéket és videókat, mint eddig bármikor. Az USB 3.0-ás csatlakozóval a korábbi generációknál sokkal nagyobb sebesség érhető el. A kulcstartóra akasztható karika több színben kapható, így kiválaszthatja azt, amelyik az Ön stílusához illik.

Stílusos és praktikus

Klasszikus sapka védi a nem visszahúzható USB-csatlakozóval ellátott meghajtót. Kompakt méretének köszönhetően a G4 pendrive akkor is könnyedén csatlakoztatható a számítógéphez, ha a szomszédos csatlakozók foglaltak. A Plug and Play technológiának köszönhetően pedig illesztőprogramok telepítése nélkül, azonnal használható. Támogatja az össszes népszerű operációs rendszert, beleértve a Windows, a Linux és az Apple Mac OS rendszereket.



Megbízhatóság és minőség


Mint minden más Kingston termék, a DataTraveler pendrive-ok is alapos tesztelésen estek át, hogy biztosan elérjék a cégre jellemző nagy megbízhatóságot. Ennek bizonyítéka a kimagaslóan hosszú öt év garancia.

Paraméterek

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 32 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Csatlakozó USB-A

Sebesség

Olvasási sebesség 40 MB/s
Írási sebesség 10 MB/s

Működés és funkció

Anyag Műanyag
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Fehér, Piros

Méret & súly

Szélesség 21 mm
Magasság 10,1 mm
Hosszúság 55 mm
Kód:  DU352h4e
Termékszám:  DTIG4/32GB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05