Oldal frissítése

Kingston DataTraveler GE9 16 gigabájt

4,6 308 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston DataTraveler GE9 16 gigabájt

Exkluzív stick tárolt elegáns fém ház aranyozott 24 karátos arany, ami azt extra tartósság, hanem a luxus fémes beképzelt hozzá egy stílusos kiegészítő. Kis mérete miatt alkalmas notebook, ultrabooks és tablettát, és mégis a kapacitása több mint elegendő. A DataTraveler pendrive biztos lehet benne, hogy az Ön adatai biztonságban és ezen kívül is vigye magával.


stílusos kiegészítő


Clip Flash Drive gombot, tartsa azt a zsebben vagy a laptop táska. Rendkívül elegáns fém kivitel biztosan felhívja magára a figyelmet, hogy a környezetben. Ez az elegáns divatos kiegészítő, amely biztosan tetszeni mindkét szerelmeseinek tisztességes megjelenése, hanem a gyakorlati igénylő felhasználók a lehető legkisebb méretben.
 

Multimédia a zsebében


Office-fájlok, sok órányi zene, egy csomó filmet, vagy más fájlok vannak, köszönhetően a nagy kapacitású kéznél. Fájlok átvitele is köszönhető, hogy az USB 2.0 támogatást maximális adatátviteli sebesség akár 480 Mb / s nagyon gyorsan.

egyszerűen csatlakoztassa


Felejtsd el a hosszadalmas az illesztőprogramok telepítéséhez. USB Flash Drive egyszerűen csatlakoztassa a számítógéphez, és néhány percen belül elérhetők lesznek anélkül, hogy a gyártó honlapján vagy bárhol máshol, hogy töltse le és telepítse a járművezetők - rendszerekre vonatkozik, amelyek támogatják az USB Mass Storage (Windows 8, 7, Vista, XP és 2000 Linux és Mac OS).
Műszaki adatok:
kapacitás:
16 gigabájt
Támogatott operációs rendszerek:
Microsoft Windows 7 / Vista / XP
Apple Mac
Linux
felület:
USB 2.0
méretek:
39 x 12.35 x 4.55 mm

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 16 GB

Csatlakozás

Interfész USB 2.0

Működés és funkció

Kivitel Miniatűr, Tartós
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Arany

Méret & súly

Szélesség 12,35 mm
Magasság 4,55 mm
Hosszúság 39 mm
Kód:  DU352e1
Termékszám:  DTGE9/16GB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20