Oldal frissítése

Kingston DataTraveler Elite G2 64 gigabyte

4,9 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston DataTraveler Elite G2 64 gigabyte

A Kingston DataTraveler Elite G2 pendrive rendkívül ellenálló fémből készült, így biztonságos adathordozóként szolgál nem csak az adatvesztést illetően,hanem a zord időjárási körülményekkel szemben is - nem csak tartós, hanem vízálló is. Sőt, az adatok nagyon gyors írási és olvasási képességének köszönhetően használata nem vesz túl sok időt igénybe. A 64GB-os kapacitása ideális a fontos dokumentumok vagy fényképek tárolására, így a pendrive használható mind a munkahelyén és a mindennapi háztartási célokra egyaránt.

 Kingston DataTraveler Elite G2 pendrive főbb jellemzői

  • Elegáns, tartós és gyors flash meghajtó, amit szeretni fog
  • Olvasási sebessége 180 megabájt / s, írási sebessége 70 megabájt / sec
  • Kapacitás: 64 GB - elég mindenhez, amire szüksége van
  • Praktikus méreteinek hála a Kingston DataTraveler Elite G2 pendrive könnyedén elfér a zsebében
  • Tartós fém váz - adatai mindig biztonságban lehetnek
  • USB 3.1, visszafelé kompatibilis az USB 3.0 és USB 2.0-al is

Magas ellenállású

A Kingston Traveler Elite G2 egy nagyon tartós termék, amelyre mindenkor számíthat. A test anyaga tartós cink, amely mindig gondoskodik az adatok tökéletes védelméről. A pendrive vízálló, így nem kell aggódnia, hogy az adatok károsodnak az esőben. A pendrive strapabíró is egyben, így még a hosszabb utazások során is elkísérik adatai. Tehát a Kingston DataTraveler Elite G2 a nyilvánvaló választás.

Elit sebesség

Az összes pendrive legfontosabb paramétere annak sebessége. Ön sem szeretne hosszú perceket tölteni az adatok pednrive-ra történő másolásával. A Kingston DataTraveler Elite G2 ebben a tekintetben valóban villámgyors meghajtó. Olvasási sebessége eléri akár a 180 MB / s sebességet, míg az írási sebessége pedig 50 MB / s. Ez lehetővé teszi a modern USB 3.1 interfész használatát, visszafelé pedig kompatibilis az USB 3.0 és USB 2.0-val. Széles operációs rendszerekkel kompatibilis - zökkenőmentesen megbirkózik a Windows, a Mac OS (10.9 verzió), a Linux és Chrome OS rendszerével.

 

Paraméterek

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 64 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Csatlakozó USB-A

Sebesség

Olvasási sebesség 180 MB/s
Írási sebesség 50 MB/s

Működés és funkció

Anyag Fém
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Fekete

Méret & súly

Szélesség 19 mm
Magasság 10,8 mm
Hosszúság 59,37 mm
Kód:  DU349e32
Termékszám:  DTEG2/64GB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10