Oldal frissítése

Kingston DataTraveler 100 G3 64 GB fekete

4,7 138 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston DataTraveler 100 G3 64 GB fekete

A Kingston stílusos DataTraveler 100 G3 flash meghajtója ideális megoldás minden felhasználónak, aki a lehető legjobb ár-tárhely arányt keresi. A dokumentumok, prezentációk, zenei fájlok és videók tárolása és továbbítása sokkal gyorsabb és kényelmesebb, mint eddig bármikor. Ugyanis támogatja a legújabb USB 3.0 interfészt, amelynek az elméleti adatátviteli sebessége a korábbi generáció sokszorosa.

Stílusos és praktikus


Érdekes, visszahúzható kialakítás védi az USB-csatlakozót, amelynek nincs szüksége kupakra. Így nem kell a laptoptáskában, vagy a zsebeidben keresgélned. Kompakt méretének köszönhetően könnyedén csatlakoztatható az USB portba, anélkül, hogy korlátozná a szomszédos csatlakozókhoz való hozzáférést. A Plug and Play technológiával az üzembeállítás is nagyon egyszerű. Nem kell illesztőprogramokat telepíteni, a rendszer mindent azonnal automatikusan működésbe állít. Támogatja a legelterjedtebb operációs rendszereket, beleértve a Linux-ot és Apple Mac OS-t. 



Megbízhatóság és minőség


Mint minden más Kingston terméket, a DataTraveler pendrive-ot is gondosan tesztelték. Kiemelkedik nagy megbízhatóságával, amely jellemző erre a vállalatra. Ennek bizonyítéka az átlagon felüli ötéves garancia.

Paraméterek

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 64 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Csatlakozó USB-A

Sebesség

Olvasási sebesség 100 MB/s
Írási sebesség 10 MB/s

Működés és funkció

Anyag Műanyag
Kivitel Behúzható

Szín

Szín Fekete

Méret & súly

Szélesség 21,2 mm
Magasság 10 mm
Hosszúság 60 mm
Kód:  DU301h3
Termékszám:  DT100G3/64GB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10