Oldal frissítése

Kingston DataTraveler 100 G3 16GB fekete

4,7 405 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston DataTraveler 100 G3 16GB fekete

 

Az egyik legújabb Kingston DataTraveler 100 G3 ideális választás minden felhasználó számára, aki a legjobb ár-érték arányt szeretné elérni. A dokumentumok, prezentációk, zenék és videók mentése, illetve továbbítása gyorsabb és kényelmesebb, mint valaha. Támogatja a legújabb USB 3.0 technológiát, amelynek sávszélessége többszöröse az előző generációnak.


Kingston DataTraveler 100 G3
 

Stílusos és praktikus

Az izgalmas, visszahúzható kialakításnak köszönhetően a csatlakozónak nincs szüksége külön kupakra. Kicsi méretéből adódóan nem veszi el a helyet a többi USB csatlakozó elől sem. Használata a Plug and Play technológiának köszönhetően pofonegyszerű. Még egy illesztőprogramot sem kell telepítened - a rendszer pillanatok alatt automatikusan felismeri majd eszközödet. A Kingston DataTraveler támogatja a leggyakrabban használt operációs rendszereket, köztük a Linux-ot és az Apple Mac OS-t is.


Megbízható minőség

Ahogy minden más Kingston terméket, a DataTraveler USB meghajtót is gondosan tesztelte a gyártó. Ezért természetesen megbízható is lett. Ennek egyik bizonyítékaka az ötéves garancia.

Kingston DataTraveler 100 G3
 

Paraméterek

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 16 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Sebesség

Olvasási sebesség 40 MB/s
Írási sebesség 10 MB/s

Szín

Szín Fekete

Méret & súly

Szélesség 21,2 mm
Magasság 10 mm
Hosszúság 60 mm
Kód:  DU301f3
Termékszám:  DT100G3/16GB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10