Oldal frissítése

Kingston Compact Flash 32GB 266x Ultimate

4,5 33 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston Compact Flash 32GB 266x Ultimate

A haladó felhasználóknak és profi fotográfusoknak szükségük van flash memóriára, amelyre a legkihívóbb szituációkban is támaszkodhatnak. Nem maradhat le a legfontosabb pillanatokról, ezért fejlesztett ki a Kingston a Compact Flash memóriakártyákat, amelyek rendkívül nagy sebességgel képesek írni és olvasni az adatokat. Ezek a leggyorsabb kártyák a kategórián belül.
Ha egy olyan memóriakártyát keres, amelyik extrém sebességgel képes az adatok rögzítésére, akkor a Kingston Compact Flash memóriakártyája a legjobb választás. 

Azok számára, akik komolyan gondolják


Fotózzon nagy felbontású képeket vagy akár RAW formátumúakat és rögzítsen 3D videókat. Minden lehetséges az Ultimate Compact Flash memóriakártyával, amely gördülékeny adatáramlást biztosít nagy felbontású készülékei számára. Tartalmazza a legjobb minőségű memóriavezérlőket, amelyek páratlan sebességeket képesek elérni.
 


Megbízhatóság és minőség


Akárcsak az összes Kingston terméket, így ezt is alaposan tesztelték, kiváló a megbízhatósága és élettartam garanciával rendelkezik. Nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, amelyek megsérülhetnének szállítás közben, így nem kell aggódnia, hogy odavesznek az adatokat.
 


Szoftveres adatmentés


Elveszítette a nyaralásáról készült képeit? Nem tudja átmásolni az otthoni videóit, mert sérültek az adatok? Véletlenül törölte vagy formázta az adatokat az egész meghajtón? A MediaRECOVER szoftver segítségével visszanyerheti az értékes adatokat. Ez egy olyan speciális szoftver, amely képes visszaállítani a fényképeket, zenéket, videókat, dokumentumokat és még sok más típusú fájlt a merevlemezen és a memóriakártyán. További információ és a letöltéséhez szükséges link itt található.
Műszaki adatok:
Típusa:
CompactFlash, Type-I
Tárhely:
32 GB
Olvasási sebesség:
45 MB/s
Írási sebesség:
40 MB/s
Méretek:
36,4 x 42,8 x 3,3 mm

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa Compact Flash

Sebesség

Kód:  DT433c4
Termékszám:  CF/32GB-U2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20