Oldal frissítése

Kingston Compact Flash 4GB

4,7 70 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston Compact Flash 4GB

A legnépszerűbb nagykapacitású memóriatárak egyike, a Kingston cég CompactFlash kártyája megfelel a kapacitás és az alacsony ár közötti szakadék nagy követelményeinek. A digitális videokamerák, fényképezőgépek, PDA-k és egyéb digitális eszközök felhasználói könnyen és gyorsan áttehetik a fájlokat a számítógépre egy akkora kártya segítségével, ami belefér a tenyerébe.
A gyors memória chipeknek és hatékony memória vezérlőknek köszönhetően a Kingston CompactFlash kártyák nagy kapacitásúak és ésszerű sebességgel működnek, nagyon kedvező áron. 
  


Megbízhatóság és minőség


Ugyanúgy, mint a Kingston cég többi termékét, a CompactFlash meóriakártyáit is gondosan tesztelték, kitűnnek nagy megbízhatóságukkal és a gyártó élethosszig tartó garanciát ad rájuk. Valójában nincs bennük mozgó alkatrész, ami a gyakori szállítás miatt károsodhat és így értéktelenné teheti az ön adatait.

Paraméterek és speifikációk:
Típus: Compact Flash I
Kapacitás: 4GB
Interface: 50-pin
Méretek: 36,4 x 42,8 x 3,3 mm
Súly: 10 g

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa Compact Flash
Kód:  DT302
Termékszám:  CF/4GB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05