Oldal frissítése

Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL11 ECC Registered Single Rank

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL11 ECC Registered Single Rank

A gyors és kiváló minőségű DDR3-as memóriamodult nagy teljesítményű rendszerekhez, szerverekhez és többprocesszoros számítógépekhez tervezték, ahol megnövekszik a teljesítmény többfeladatos és igényes feladatok esetében. Támogatja az ECC regisztrált technológiát, amelyet megkövetelnek a professzionális rendszerek. A Kingston memóriamodulokat az alaplap- és a számítógépgyártók ajánlják, amely tökéletes választás a kompatibilitás és a megbízhatóság érdekében.
Az ECC technológia átláthatóan ellenőrzi a memóriában tárolt adatintegritást valós időben. Képes észlelni és kijavítani a hibát egy bitben, és észleli a hibákat két bitben. Egyes memóriavezérlők az ECC-vel együttműködve még nagyobb nagyságrendű hibákat is kijavíthatnak. A legtöbb kiszolgálólemezhez ECC memória támogatás szükséges. Paritásellenőrzéssel együttműködve a memória eléri a maximális adatátviteli vezérlést.
A regisztrált memóriák olyan vezérlővel rendelkeznek, amely vezérli az egyes memóriamodulokhoz való hozzáférést, és ezzel megkönnyíti az alaplapon vagy processzoron lévő memóriavezérlőknek a munkáját. A memória kifelé úgy viselkedik, mint egyetlen modul - a regiszter chip -, amely felelős az egyes memóriacellák írásáért és olvasásáért, és a vezérlőnek átadja e műveletek kimenetelét. Ez növeli a memória hozzáférés hatékonyságát és a feldolgozási sebességet, még akkor is, ha több memóriamodult használnak egyszerre. Néhány kiszolgáló alaplapja regisztrált memóriát igényel.

A memória egy saját címzett területet (memória rangot) tartalmaz 72 bites gyűjtősínnel (64 bites adat és 8 bites ECC kód). A szerver chipek nagy része korlátozott memóriaosztással vagy közvetlenül meghatározott memória konfigurációval rendelkezik minden egyes bővítőhelyhez, ezért ezeket az információkat figyelembe kell venni jövőbeni frissítések vásárlásakor - ha eléri a teljes memóriát az alaplapon, akkor nem adhat hozzá másik modult, még akkor sem, ha vannak szabad memóriahelyek.
Az "x4"-es chip-el rendelkező memóriamodulokat a legigényesebb alkalmazásokhoz tervezték, amelyek támogatják a széles körű szakmai technológiákat, mint például a többszörös bites hibajavítás, Chipkill, memória mosás vagy Intel Single Device DataCorrection (SDDC), így ezek ideálisak kritikus alkalmazásokhoz, valamint fontos szerverekhez.

Kód:  DE538c5
Termékszám:  KVR16R11S4/8

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05